Advokatfirma blev ud af det blå og over telefonen kåret som landets bedste – nu er det anklaget for ulovlig markedsføring

Del artiklen her:

Hvis du eller dit firma gerne vil have en award, men ikke har modtaget én. Så er der ingen grund til bekymring, for en lang række firmaer tilbyder nemlig denne type af priser – dog ofte mod særdeles kontant betaling.

Et af de firmaer der indenfor den seneste tid har modtaget en iøjnefaldende award, er Arctic Law Greenland. Et advokatfirma med base i Nuuk, som også har møderet for den danske Højesteret.

Ifølge Bjørknæs.dk er awarden tildelt Arctic Law Greenland, efter det skulle være blevet kåret som Grønlands bedste såkaldt ”full-service law firm” i 2022.

En award der dog får et efterspil for advokatfirmaet, efter de grønlandske forbruger- og konkurrencemyndigheder har modtaget en klage. Det først og fremmest fordi awardsne firmaet der har uddelt prisen til Arctic Law Firm, tidligere er blevet anset for at være i strid med de engelske markedsføringsregler – simpelthen fordi de på det nærmeste blev uddelt til højre og venstre, hvis modtageren ville betale tilstrækkeligt.

Ligesom prisuddelernes fremgangsmåde tidligere er blevet vurderet som rent spam.

Del artiklen her:




Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*