Vejle Havns alternative jagtklub : 89 kilo ænder, tøj, knive og våd julefrokost

Posted by: on jun 29, 2015 | No Comments

Drift af en kommunal havn, lyder ikke umiddelbart som en speciel festlig opgave. Men sådan forholder det sig ikke i Vejle, hvor ansatte og bestyrelsesmedlemmer over repræsentationskontoen har fået betalt mad, jagtudstyr og fugtig juleafslutning.

- Havnen i sig selv, er utrolig økonomisk stabil, og spiller allerede en stor rolle i konkurrencen mellem de danske havne.

Sådan omtaler den kommunale Vejle Havn sig selv på sin hjemmeside hvor det samtidig oplyses, at den mener at have en meget tæt dialog med kunder i såvel ind- som udland.

Hvad der dog ikke fremgår er, at ledelsen ikke står tilbage for at bruge mangler midler på rejser og repræsentation. Journalista.dk har eksempelvis tidligere dokumenteret, at Vejle Havn har taget på studieture til byer uden havne. Ligesom Journalista.dk via aktindsigter har kunnet fastslå, at de kommunale havnefolk også har været særdeles rundhåndede under studieture til eksotiske destinationer.

Men det er ikke kun i udlandet, at Vejle Havns ledelse gerne finder repræsentationskontoen frem. Journalista.dk kan nu via nye opnåede aktindsigter afslører, at kontoen blandt andet har været brugt i sammenhænge med i bedste fald minimal forbindelse til havnens daglige drift. På samme måde som ledelsen også gerne går forrest, når der skal holdes en god fest.

Læs også : Kommunal havn brændte kvart million af på eksotisk studietur

Storindkøb af ænder på havnens regning

Blandt bilagene Journalista.dk har opnået aktindsigt i, er en regning fra Hopballe Mølle. Her indkøbte Vejle Havn i slutningen af 2014 intet mindre end næsten 89 kilo ænder, hvilket løb op omkring 12.000 kr.

Regning fra Hopballe Mølle til Vejle Havn for leveringen af 89 kilo ænder

Regning fra Hopballe Mølle til Vejle Havn for leveringen af 89 kilo ænder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også : Kommunale havnefolk på turisttur blandt måneraketter

Bedømt på en række andre bilag udleveret af Vejle Havn, synes indkøbet af ænder langt fra at være tilfældigt. For havnens ledelse har eksempelvis brugt repræsentationskontoen til at betale for en lang række jagtrelatede indkøb hos Østjysk Våbenhandel i Hedensted.

Her fik repræsentationskoen eksempelvis lov til at betale for indkøb af Fjällräven Iceland Trousers med efterfølgende oplæg, Ecco-sko og lommelygter.

Del af Vejle Havns indkøb hos Østjysk Våbenhandel i Hedensted

Del af Vejle Havns indkøb hos Østjysk Våbenhandel i Hedensted

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blandt den kommkunale havns andre indkøb hos Østjysk Våbenhandel, kan onævnes de eksklusive vandrestøvler Banks GTX og bægre af stål.

Del af Østjysk Våbenhandels regning til Vejle Havn

Del af Østjysk Våbenhandels regning til Vejle Havn

 

 

 

 

 

 

 

 

Med andre ord kunne Vejle Havn forlade Østjysk Våbenhandel med tøj og udstyr, som i den grad var målrettet livet i det fri.

Læs også : Havnebestyrelse på studietur i by uden havn

Festlig julefrokost på havnens regning

Repræsentationskontoen var i den grad også i brug, da Vejle Havn holdt julefrokost på Restaurant Slotsstalden. Ifølge de udleverede bilag deltog 17, som drak og spiste for 19.954 kroner.

Regningen for Vejle Havns julefrokost på Restaurant Slotsstalden

Regningen for Vejle Havns julefrokost på Restaurant Slotsstalden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedømt på bilagene var der formentligt ingen af deltagerne ved den kommunale havns julefrokost, som gik hverken tørstige eller sultne hjem. Ikke kun fordi regningen løb op i over 1.000 kroner per deltager, men også da hver deltager til menuen i gennemsnit drak næsten halvanden flaske vin og bagefter skyllede efter med en gin-drink.

Læs også : Rundhåndede kommunale havnefolk på våd bytur: Gav 850 kroner i drikkepenge

Like & del vores artikler:

Comments

comments