Scorer kassen på Folkemødet for liveudgave af tv-program

Posted by: on jun 14, 2016 | No Comments

33.500 kroner. Så meget måtte Forsknings- og Innovationsstyrelsen hoste op med, da det under sidste års Folkemøde hyrede DR-stjernen Signe Molde til at opføre sit quiz-show.

- En lynende skarp og satirisk gennemgang af ugens største og mindste begivenheder, når Signe Molde foran et veloplagt publikum hiver kendte og højt profilerede danskere igennem sin nyhedsquiz på DR2.

Sådan beskriver Danmarks Radio programmet ”Quizzen med Signe Molde”, der løber over skærmen en gang om ugen på DR2. Hvad Danmarks Radio dog ikke fortæller er, at det ikke kun er på tv-skærmen, Signe Molde toner frem med sit quiz-program. Hun kan nemlig også hyres til at optræde med det, hvilket eksempelvis Forsknings- og Innovationsstyrelsen gjorde brug af under Folkemødet i 2015.

Læs også : Folkemødet A/S – Sammenhængen mellem taxitakster og optimal plyndring af bønder

Det fremgår af aktindsigter, som Journalista.dk har opnået hos ikke kun denne offentlige myndighed, men også andre skatteyderfinansierede organisationer, som var til stede under Folkemødets 2015-udgave.

Signe Moldes faktura til Forsknings- og innovationsstyrelsen for optræden på Folkemødet 2015

Signe Moldes faktura til Forsknings- og innovationsstyrelsen for optræden på Folkemødet 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Høj timeløn for optræden på Folkemødet

Ifølge de fremsendte bilag kostede det skatteyderne 33.500 kroner, da Signe Molde optrådte for Styrelsen for Forskning og Innovation på Folkemødet. En ganske fornuftig hyre når der tænkes på, at der alene var tale om en kortvarig optræden på festivalpladsen.

Læs også : Spareivrige politikere brænder 363.339 kroner af på privatfly

Signe Molde var dog langt fra den eneste kendte journalist, som kunne trække sig tilbage fra ferieøen med en fornuftig betaling. Det samme gjaldt for Bente Dalsbæk, der ud over at være kommunikationsrådgiver er kommentator i Berlingske, ligesom hun også fast optræder i udsendelser på DRs P1 og Radio 24syv. Naser Khaders ekskone havde to offentlige myndigheder som kunder på Folkemødet 2015, hvoraf den største kunde var Sundhedsstyrelsen. Den betalte 19.000 kroner for bistanden, mens hun måtte tage til takke med 14.000 kroner fra Børnerådet.

Dalsbæk gjorde dermed Flemming Platz selskab som ordstyrer for Sundhedsstyrelsen, der udbetalte 21.000 kroner til København Kommunes pressechef for hans indsats.

Bente Dalsbæks faktura til Sundhedsstyrelsen for ordstyreropgaver under Folkemødet 2015

Bente Dalsbæks faktura til Sundhedsstyrelsen for ordstyreropgaver under Folkemødet 2015

Like & del vores artikler:

Comments

comments