Samba og Copacabana : Danmarks Radios nyhedsdirektør på eksotisk smuttur til Rio

Posted by: on aug 10, 2016 | No Comments

Danmarks Radios medarbejdere har stået i kø for at komme med til OL i Rio. Blandt de rejselystne er nyhedsdirektør Ulrik Haagerup, selv om han ikke er en del af selve DRs produktion.

- DR stiller også med et guldhold. Værter bliver Peter Møller, Tina Müller, Mette Bluhme Rieck og Kim Bildsøe Lassen. Fra en tagterrasse med udsigt over den olympiske park i Rio vil værterne hver dag give seerne overblik over de danske atleters jagt på succes. Til at rapportere fra stemningen i Rio vil Mads Steffensen, Peter Falktoft og Thomas Skov være på plads. Alt det bedste samles hver aften i programmet ’Guld til Danmark’.

På blandt andet denne måde beskrev Danmarks Radio forud for OL, hvordan det statslige mediehus ville dække de igangværende olympiske lege i Rio.

Læs også : Ulrik Haagerups 4 stjernede pendlerliv – betalt over licensen

Hvad Danmarks Radio dog ikke oplyste i sin pressemeddelelse var, det ikke kun er medarbejdere involveret i selve produktionerne, der er rejst på eksotisk langfart. Det fremgår i stedet af aktindsigter, som Journalista.dk har opnået hos Danmarks Radio.

Eksempelvis i den OL-rejse, som blev foretaget af nyhedsdirektør Ulrik Haagerup.

Faktura for Ulrik Haagerups flybillet til de  olympiske lege i Rio

Faktura for Ulrik Haagerups flybillet til de olympiske lege i Rio

 

 

 

 

 

 

Læs også : Danmarks Radio amok i taxaer : 30.000.000 kroner brændt af på 5 år

Comments

comments