Kommunal havnedirektør fyldte 50 – og fik reception til 150.000 kroner

Posted by: on nov 4, 2016 | No Comments

Invitationerne blev delt ud med rund hånd, da direktøren for Hirtshals Havn fyldte 50 år. Det var med til at gøre, at festlighederne blev en dyr fornøjelse for den kommunale havn.

- Hirtshals Havns placering kombineret med en effektiv infrastruktur og et godt logistiksystem gør havnen til et naturligt omdrejnings-punkt for transport, fiskeri, offshore og maritim service.

På blandt andet denne måde sælger Hirtshals Havn sig selv på sin hjemmeside, hvor den kommunale havn samtidig oplyser at have et højt aktivitetsniveau, der står til rådighed for kunderne 365 dage om året.

Aktivitetsniveauet er dog ikke kun højt, når det er kunderne som skal betjenes. Det samme gør sig også gældende, når havnens direktør fylder rundt. Det fremgår af aktindsigter, som Journalista.dk har opnået i Hirtshals Havns forbrug, da den daglige leder fyldte 50 – og blev fejret med en stor reception den 25. juni 2015.

Læs også : Vejle Havn før skandalen : Det er vores penge – og vi bruger dem som vi vil

Den samlede udgift løb ifølge de fremsendte bilag op i 152.014,86 kroner, hvilket først og fremmest skyldes, at den kommunale havn valgte at bruge Montra Hotel i Hanstholm som centrum for festlighederne.

Montra Hotels regning for fødselsdagsreception for Hirtshals Havns direktør

Montra Hotels regning for fødselsdagsreception for Hirtshals Havns direktør

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stort fremmøde efter omfattende annoncering

Ifølge de udleverede bilag, blev der dækket op til 175 gæster på hotellet. Det for at indtage en buffet, som per kuvert kostede 328 kroner – eller i sig selv 57.400 kroner for bespisningen. Omven i det kom blandt 36 flasker hvidvin, 48 flasker rødvin, 17 likører og 15 cognacer, ligesom der også blev skyllet 18 såkaldte Hirtshals øl ned til 68 kroner stykket.

Læs også : Kommunal havnefest : 21 store fadøl og 1 flaske sprut til 4 mand

Samtidig spillede det også ind på den samlede regning, at Hirtshals Havn indrykkede annoncer hos en lang række forskellige medier. Blandt de blade og magasiner som berettede om direktørens 50 års fødselsdag, var Danske Transport Medier, Transport Magasinet og Nordjyske. Desuden fandt havnen det også nødvendigt at annoncere i et landsdækkende dagblad, hvilket skete i form af Børsen.

Til at underholde de mange gæster, havde den kommunale havn hyret bandet Organic3, bestående af fire lokale musikere. De fik hver 4.500 kroner for at møde op, hvilket betød en samlet regning på 18.000 kroner.

Børsens faktura for annoncering af fødselsdagsreception for Hirtshals Havn

Børsens faktura for annoncering af fødselsdagsreception for Hirtshals Havn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også : Verdensberømt vindistrikt mål for kommunal havns studietur

Like & del vores artikler:

Comments

comments