Festlige generalforsamlinger : Gaveuddeling af 101 køletasker til 55.516 kroner hos Vestforbrændingen

Posted by: on mar 15, 2017 | No Comments

Generalforsamlinger hos den kommunale Vestforbrænding, er ikke kun præget af en række formalia. Det er også her, at der i dén grad uddeles gaver til de fremmødte politikere – betalt af skatteyderne.

- Vestforbrændings havde 17.700 besøgende i 2015, en stigning på næsten 4.500. Besøgstallet omfatter ikke bare undervisning og formidling til stadig flere skoleelever, men også nye initiativer, som fx uddannelse af ejendomsfunktionærer.

Sådan lød ifølge Vestforbrændings hjemmeside en del af den status, som selskabets bestyrelsesformand, Ole Bondo Christensen, gjorde i forbindelse med offentliggørelsen af 2015-regnskabet. Det socialdemokratiske borgmester i Furesø Kommune gjorde det i forbindelse med Vestforbrændingens 2016-generalforsamling samtidig klart, at der var stigende interesse for selskabets aktiviteter fra såvel danske som udenlandske besøgende.

Læs også : Borgmestrenes ukendte festforening : Vestforbrændingen – Vejle Havn version 2.0

Hos Vestforbrænding er de årlige generalforsamlinger langt fra bare en formel sammenkomst, hvor der eksempelvis skal ske udpegelse af bestyrelsesmedlemmer og foretages ændringer i vedtægterne. Ifølge aktindsigter opnået af Journalista.dk er det også stedet, hvor deltagerne får dyre skatteyderbetalte gaver med sig hjem.

Gaver til deltagerne på generalforsamlingen i Vestforbrændingen i 2013

Gaver til deltagerne på generalforsamlingen i Vestforbrændingen i 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange og dyre gaver fast indslag under generalforsamlingen

Sådan var det eksempelvis i 2013, hvor generalforsamlingen fant sted i slutningen af maj. Her blev der indkøbt 101 køletasker, som alle blev leveret med specielle tryk til 416,50 kroner stykket. Oven i kom så udgifterne til opstart og en fragtmand, hvilket gjorde at regningen løb op i 55.516,25 kroner.

Læs også : Socialdemokratiske borgmestre til frådsefest hos Vestforbrændingen : Kuvertpriser til over 3.000 kroner

Også i 2014 var der ganske fornuftige gaver til de fremmødte, som blandt andet inkluderer politikere og embedsmænd fra de 9 storkøbehavske kommuner, der alle har andele i Vestforbrændingen. Dette år bestod gaverne i Georg Jensen gaveæsker, som der var indkøbt 101 af. Inklusiv udgifterne til gravering, indpakning og bud, endte gaveregnen med at stå i 49.412,50 kroner.

Læs også : Gourmetmiddag, flere hundrede flasker vin og limousinekørsel : Vestforbrændingen fejrede direktørs pensionering for over 100.000 kroner

Vestforbrændingen er i det hele taget, hvad man kunne kalde for et gavemiljø. Således blev der under den såkaldte bestyrelsesfest i 2015 også uddelt gaver til deltagerne, hvilket skete den 23. januar dette år – og kostede skatteyderne 21.100 kroner.

Vestforbrændingens indkøb af gaver til generalforsamlingen i 2014

Vestforbrændingens indkøb af gaver til generalforsamlingen i 2014

Like & del vores artikler:

Comments

comments