Aalborgs viceborgmester førte an på 180 meter lang rød løber : Brænder 200.000 kroner af på reception

Posted by: on mar 29, 2017 | No Comments

Der var ingen smalle steder, da skatteyderne betalte for en kæmpe afskeds- og tiltrædelsesreception hos aalborgensiske Reno Nord. De eneste der ikke var inviteret med, var dem der betalte gildet.

- Thomas Lyngholm har de nødvendige forudsætninger for kunne fortsætte stabil drift, og samtidig videreudvikle I/S Reno-Nord. Vi er derfor glade for, at have ansat ham til at lede virksomheden.

På blandt andet denne måde offentliggjorde Reno-Nord i en pressemeddelelse, at man foråret 2016 havde ansat en ny direktør. Det skyldtes en pensionering af forgængeren, som efter 20 år på posten, valgte at stoppe hos det kommunalt ejede renovationsfirma med base i Aalborg.

Læs også : Aalborgs rejsekonge slår til igen : Nyboe Andersen & Co brugte 312.561,95 kroner på USA-tur

Det blev markeret i slutningen af maj med en reception, hvor man ikke kun fejrede den afgående direktørs pensionering, men også ansættelsen af Thomas Lyngholm. En reception hvis udgifter Journalista.dk har fået aktindsigt i, hvilket dokumenterer festligheder i økonomiske luftlag, som kun meget sjældent ses i Danmark.

Festlighederne var så omfattende, at man havde fundet det nødvendigt at hyre et eventfirma, som stod for den praktiske gennemførsel af de mange programpunkter.

Reno-Nords oversigt over udgifter til reception afholdt maj 2016

Reno-Nords oversigt over udgifter til reception afholdt maj 2016

 

 

 

 

 

Nordjyllands længste røde løber rullet ud for affaldsfolk

Ifølge den fremsendte opgørelse fra Reno-Nord, kostede det i alt skatteyderne 207.412,19 kroner kroner at sige goddag til Thomas Lynghold og farvel til forgængeren. Fra Nord-Nords side har man dog ikke oplyst, om beløbet er inklusiv eller eksklusiv moms.

Læs også : 15 byrådspolitikere brugte 200.000 kroner på at studere infrastruktur – i Tyrkiet

Allerede fra gæsterne ankom var alle sejl sat til, for at de kunne få en god oplevelse. Således havde Reno-Nord lejet en 180 meter lang rød løber, hvilket i sig selv kostede 23.749,94 kroner. Ved at følge den kunne deltagerne gå i retning af den opstillede buffet, hvor der for 77.421 kroner var gjort klar til at 220 kunne få stillet sulten og slukket tørsten.

Fakturaer fra restaurant og leverandør af rød løber

Fakturaer fra restaurant og leverandør af rød løber

 

 

 

 

 

 

For at sikre at så mange deltog i den stort opslåede reception, indrykkede Reno-Nord en række annoncer hos Nordjyske Medier, hvilket medførte en udgift på 32.582,73 kroner.

Her eftersøgte man forretningsforbindelser og andre venner af huset, mens der omvendt ikke var fri adgang for de nordjyske skatteydere, selv om det var dem, der betalte gildet.

Læs også : Gourmetmiddag, flere hundrede flasker vin og limousinekørsel : Vestforbrændingen fejrede direktørs pensionering for over 100.000 kroner

Ifølge tilmeldingerne til receptionen, valgte 189 at benytte sig af tilbudet. Det svarende til at det gennemsnitligt kostede skatteyderne 1.097,41 kroner per deltager, hvilket er over den normale grænse på 1.000 kroner, som typisk udledes af Peter Brixtofte-dommen.

Eventfirmas regning til Reno-Nord i forbindelse med reception maj 2016

Eventfirmas regning til Reno-Nord i forbindelse med reception maj 2016

Like & del vores artikler:

Comments

comments