Ekstravagant afsked : Kystdirektoratet gav direktør dyr skulptur og stor reception

Posted by: on jul 11, 2017 | No Comments

Da Kystdirektoratet tog afsked med sin mangeårige direktør, blev det en dyr affærer for skatteyderne. Blandt andet måtte de punge ud med næsten 23.000 kroner til en skulptur.

- Den 1. juni tiltræder Jesper Holt Jensen som ny direktør for Teknisk Forvaltning i Thisted Kommune. Det blev endeligt besluttet tirsdag aften, da et enigt byråd valgte at godkende ansættelsesudvalgets enstemmige indstilling.

Sådan lød det i en pressemeddelelse fra Thisted Kommune, da man foråret 2013 kunne fortælle, at man havde fundet en ny direktør til sin tekniske forvaltning. Det i skikkelse af Jesper Holt Jensen, der kom fra et job som direktør fra Kystdirektoratet. En stilling Holt Jensen havde bestridt i 10 år, hvilket medførte en større afskedsreception, da han valgt at skifte til Thisted Kommune.

Læs mere : Helt museum lejet til afskedsreception for leder af kommunalt ungecenter

Det fremgår af aktindsigter, som Journalista.dk har opnået hos Kystdirektoratet.

Herunder også i den gave, som direktoratet gav sin afgående direktør.

Faktura fra kunstner til Kystdirektoratet for skulptur

Faktura fra kunstner til Kystdirektoratet for skulptur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stort rykind ved afskedsreception

Ifølge de fremsendte bilag til Journalista.dk, kostede skulpturen i sig selv skatteyderne 22.875 kroner – inklusiv den specielle moms, som der er på kunstværker.

Skulpturen leveret af en lokal kunstner var dog langt billigere, end hvad det kostede skatteyderne at afholde Jesper Holt Jensens afskedsreception. Det skyldes at Kystdirektoratet havde inviteret 130 gæster, som alle skulle beværtes. Det kostede i alt 38.040 kroner, hvilket ud over det indkøbte mad også skyldtes, at der blev erhvervet et større parti øl og vin.

Læs mere : Spareivrig borgmester fyldte 60 – og fik fødselsdagsreception betalt af skatteyderne

Det varede dog ikke længe, før der igen skulle holdes afskedsreception for Jesper Holt Jensen. For allerede i 2014 fik han igen nyt arbejde, da han tiltrådte et andet kommunalt topjob – som direktør for Thyborøn Havn.

Kystdirektoratets udgifter til afskedsreception for afgående direktør

Kystdirektoratets udgifter til afskedsreception for afgående direktør

Like & del vores artikler:

Comments

comments