5-retters gourmetmiddage tilsat store og mange fadøl : Institutleder festede videre hjemme i det nordjyske

Del artiklen her:

Det har ikke kun været under udenlandsrejser og ved besøg i København, at den skandaleramte institutleder ved Aalborg Universitet Christian Nielsen har haft et særdeles iøjnefaldende forbrug over repræsentationskontoen.

Langtidsophold i en luksusvilla i et italiensk ferieparadis midt i sommerferien og store indkøb af alkohol under en Københavnertur – betalt af Aalborg Universitet.

Afsløringerne har været til at føle på de seneste dage omkring institutleder ved Aalborg Universitets business-fakultet, Christian Nielsen, efter at Bjørknæs.dk har fået adgang til en række bilag afholdt over hans rejse- og repræsentationskonto. Udleveringer af aktindsigter der dog først skete, efter et langtrukkent forløb med det nordjyske universitet.

Nu kan gravermediet så afslører, at Christian Nielsen også har været en særdeles god kunde på restauranter i Aalborg, hvor det endnu engang har været skatteyderne, der har holdt for.

Det blandt andet i forbindelse med et besøg hos en nordjysk gourmetrestaurant, hvor der blev budt på en 5 retters menu.

Christian Nielsen er sammen med viceinstitutlederen Morten Lund aktuelt fritaget for tjeneste, mens Aalborg Universitet undersøger en række dispositioner, de to har foretaget.

 

Andre artikler om Christian Nielsen

Institutleder tog tre uger i luksusvilla i ferieparadis midt i sommerferien – på universitets regning

Våd Københavnertur : 16 fadøl på restaurant – bagefter blev hotellets minibar tømt

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*