Mancheteangribende dreng tilbage i sin klasse: Skolens ledelse nægter at tale om eget ansvar

Del artiklen her:

Hvad sker der, hvis en folkeskoleelev fortsætter med at angribe andre med våben som machete, kniv og økse – er det så noget, som ledelsen på Søhøjskolen i Ølstykke vil tage et personligt ansvar for?

Drengebander der hærger togstationen efter mørkets frembrud, har de seneste år udviklet sig til et iøjnefaldende problem specielt i og omkring København. Det for ikke kun for at røve tilfældigt forbipasserende, men også at overfalde dem.

Det var eksempelvis tilfældet i begyndelsen af august i år, hvor tre drenge i alderen 15-17 år blev varetægtsfængslet efter dét, der af statsmediet TV2 Kosmopol blev omtalt som et overfald med brug af machete, kniv og økse.

Det mod en 26 årig mand, der blev et tilfældigt offer for deres formodede overgreb.

Som Journalista.dk kunne afsløre i går, er en af de tre drenge efter endt varetægtsfængsling, nu tilbage i sin klasse i Søhøjskolen i Ølstykke. En tilbagevenden som dog langt fra er faldet i god jord hos alle elever og forældre på skolen, da mange har udtrykt bekymring over at skulle dele skoledag med en dreng, som i dén grad må siges at være løbet ind i problemer med ordensmagten.

Men hvad sker der, hvis skolens vurdering om at drengen ikke skaber fysiske problemer for sine omgivelser, bliver tilbagevist af hans egne handlinger?

Det har vi spurgt Søhøjskolen om for blandt andet at fastslå, om skolens ledelse i så fald vil påtage sig et personligt ansvar – efter at flere forældre efter vores oplysninger har råbt vagt i gevær.

Det er dog ikke et spørgsmål, som skolens ledelse ønsker at svare på. Via Egedal Kommunes kommunikationsafdeling ønsker den alene at oplyse, at man ikke vil kommentere på en sag om skoleeleven.

Del artiklen her:




Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*