Folketingsmedlem vandt amatørkonkurrence i aktiehandel: Er uddannet vekseler og har årtiers professionel erfaring

Folketingets pressefoto af Lars-Christian Brask
Del artiklen her:

Liberal Alliances Lars-Christian Brask har vundet en stor turnering indenfor aktiehandel. Problemet er bare, at den var for amatører og at han deltog på trods af omfattende forudgående professionel erfaring.

– Så har billedet af mig på NASDAY Tower på Times Square som vinder af aktiekonkurrencen af Nasdaq indfundet sig på mit kontor.

Sådan lød et Linked-IN-opslag tidligere på ugen fra Lars-Christian Brask, der er medlem af Folketinget for Liberal Alliance. Her fortalte han således om sejren i konkurrencen, som han havde hjemført.

Én ting glemte Lars-Christian Brask dog at fortælle sin følgere, nemlig at han slet ikke er en amatør indenfor aktiehandel. Ifølge CV-et på hans Linked-IN-profil, har han nemlig omfattende erfaring med netop handel med aktier via eksempelvis Carnegie Investment Bank, ligesom han også har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor aktiehandel.

Alligevel nægter Lars-Christian Brask i en email til Journalista.dk, at det skulle være et problem for hans sejr i amatørkonkurrencen, at han har en professionel baggrund :

– Jeg har erfaring. Jeg er ikke ansat eller beskæftiget på området i mange år. Jeg blev spurgt som alle erhvervsordførere blev det.

 

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*