Frådsende politikere som genopstiller #1 : Peder Hummelsmose – næsten frivillig tilbagebetaling af rejseomkostninger

Del artiklen her:

Han er måske ikke landets mest profilerede byrådsmedlem, men Peder Hummelsmose er uden tvivl blandt de mest frådsende. Måske derfor ønsker Venstre-manden fra Vejle at fortsætte i byrådet.

Peder Hummelsmose

– Hvis du bliver anholdt, skal du stilles for en dommer, inden der er gået 24 timer. Men er du sigtet, er der ingen deadline for, hvor længe politiet kan efterforske din sag. Det, mener jeg, bør der være, for det er en stor belastning ikke at vide, hvad der sker.

På blandt andet denne måde forsøgte Peder Hummelsmose overfor Vejle Amts Folkeblad i januar 2017 at lægge afstand til skandalen om Vejle Havn, på trods af at han blandt andet som tidligere bestyrelsesformand havde været en væsentlig del af den. Ikke kun fordi det havde været med hans deltagelse, at den kommunale havn havde haft et ualmindeligt iøjnefaldende forbrug af skatteydernes penge over repræsentationskontoen, men også da han deltog på både dyre og våde udenlandsrejser.

Læs også : Frådsedirektør tjente over 1.500.000 kroner om året – og betalte 5.000 kroner i husleje for herskabsvilla på 200 kvadratmeter

Derfor er Peder Hummelsmose også Journalista.dks bud på den genopstillende lokalpolitiker, som indenfor den snart overståede valgperiode har haft det mest liberale forhold til skatteydernes penge – og dermed topper vores Top 10-liste over denne gruppe af politikere. Samtidig har det også spillet ind på vurderingen, at han først benægtede overhovedet at have gjort noget forkert – for efterfølgende efter eget udsagn helt frivilligt, at tilbagebetale udgifter forbundet med en erklæret studierejse til Florida, hvor det faglige indhold i bedste fald var minimalt.

Netop rejsen til Florida var den første artikel, som vi på Journalista.dk skrev om skandalen på Vejle Havn.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*