Journalista.dk lukker : Der findes ikke længere overforbrug indenfor den offentlige sektor

Del artiklen her:

Igennem mere end 4 år har Journalista.dk på alle hverdage dokumenteret overforbrug indenfor den offentlige sektor – men det er slut nu.

Vejle Havn, gigantisk bonus til Jens Kramer Mikkelsen og omfattende fråds på Danmarks Radio.

Det er blot nogle af de afsløringer, som Journalista.dk har stået bag de seneste år og som efterfølgende gik viralt.

Men fra og med den 1. april er det slut, da en lang række aktindsigtsbegæringer til offentlige myndigheder fastslår, at de i dag vender hver en krone. Det i en grad der gør, at der ikke længere kan tales om overforbrug indenfor den offentlige sektor. I stedet er der klar dokumentation for, at det offentlige alene fokusere på de varme hænder – og således ikke længere gør brug af prestigeprojekter og DJØFisering. Det gør samtidig, at der ikke længere er brug for Journalista.dk.

Domænet Journalista.dk vil dog leve videre også efter den 1. april, da det vil blive stillet til rådighed for et nyt kulturpolitisk projekt for en række udkantskommuner. Her vil de blandt andet fortælle om, hvor meget man kan spare, ved at flytte fra storbyen og på landet.

Mere om dette vil følge de kommende dage.

Holdet bag Journalista.dk bliver dog langt fra arbejdsløse, da det er blevet ansat på fuld tid i Hjørring Kommune. Det for her at stå for serviceringen af kommunens borgmester, ligesom opgaven også bliver at markedsføre den lokale udgave af Folkemødet, Naturmødet.

Del artiklen her:
5 Comments

  1. Kan man få oplyst omsætningen på Storebæltsbroen.
    Har lige kørt over på vej til Jylland ,og modkørende massive trafik fik mig til en simpel kalkyle. Hvert 10. sekund køre for ca. 2000 kr kun mod KBH.
    Har lige stemt borgerforslag ,som blev afvist ved 2. behandling. 😩

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*