Uigenkaldelige testamenter – hvad vil det sige?

Del artiklen her:

Er der altid mulighed for at et testamente kan blive ændret eller tilbagekaldt – eller kan det faktisk gøres uigenkaldeligt?

Testamenter er sjældent noget man hurtigt skriver, fordi der typisk ligger mange overvejelser bag. Derfor sker det også sjældent, at der faktisk sker ændringer i testamenter – selv om muligheden består.

Men for en arving kan det fra tid til anden være afgørende at vide, at der ikke kan blive ændret i et testamente. Det kan eksempelvis være, hvis en søn eller datter skal overtage en virksomhed fra sine forældre, som har testamenteret den til barnet. Den manglende mulighed for at ændre i testamentet, kan ske ved at gøre det uigenkaldeligt.

Der er flere forudsætninger der skal være opfyldte, før et testamente kan gøres uigenkaldeligt. I praksis er den måske vigtigste, at det skal fremgå af testamentet. Ligesom det også er afgørende, at den eller dem der står til at arve efter et uigenkaldeligt testamente, er klar over tingenes rette sammenhæng.

Juristkontoret har specialiseret sig i oprettelsen af skræddersyede testamenter, hvilket sker til en fast lav pris på 1.499 kroner – hvilket firmaets jurister endda giver prisgaranti på.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*