Frække damer og Sko & Torp-koncert på slot : Randers Havn fester på din regning

Posted by: on mar 28, 2017 | No Comments

Kommunale havne har i årevis været stedet, hvor lokalpolitikere og ledende medarbejdere har holdt dyre fester. Blandt dem der har gået forrest har været Randers Havn, som har fået skatteyderne til at betale for iøjnefaldende sammenkomster.

- Et vigtigt element i debatten om fremtiden for Randers Havn er, hvilken betydning den nuværende havn har for lokalsamfundet. Herunder havnens økonomiske betydning, da det kun herved er muligt at få indtryk af de økonomiske konsekvenser, en ændring i havneaktiviteten vil have.

På blandt andet denne måde præsenterer Randers Havn sig selv på sin hjemmeside, hvor den kommunale havn samtidig slår fast, at dens betydning for den kronjyske bys økonomi er markant. I runde tal mener den at være ansvarlig for skabelsen af 1.200 arbejdsplader, som medfører en såkaldt produktionsværdi på langt over en milliard kroner.

Læs også : Gourmetmiddag, flere hundrede flasker vin og limousinekørsel : Vestforbrændingen fejrede direktørs pensionering for over 100.000 kroner

En direkte målbar effekt af Randers Havn er dog de af skatteydernes penge, som den kommunale arbejdsplads lægger i underholdningsindustrien. Det fremgår af aktindsigter, som Journalista.dk blandt andet har opnået i repræsentationskontoen.

Herunder i festlige sammenkomster, som blev afholdt i 2015 og 2016.

Hotel Randers' regning til Randers Havn for arrangement med Neo Burlesque november 2015

Hotel Randers’ regning til Randers Havn for arrangement med Neo Burlesque november 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Burlesque-show på hotel – og 90er-duo på slot

Ifølge de fremsendte bilag til Journalista.dk, fandt den første iøjnefaldende sammenkomst i denne periode sted den 25. november 2015, hvor der var bestilt plads til 78 på Hotel Randers. Det blandt andet til et show med Neo Burlesque, der markedsfører sig selv som pirrende, sensuelt og forførende, hvilket blandt andet forsøges opnået ved letpåklædte damer. Afslutningsnummeret fra Randers Havns besøg på Randers Hotel, kan findes i et opslag på Facebook.

Læs også : Borgmestrenes ukendte festforening : Vestforbrændingen – Vejle Havn version 2.0

Prisen var dog alt andet end pirrende for skatteyderne, som måtte af 82.750 kroner eller hvad der svarer til en gennemsnitlig kuvertpris på 1.060,90 kroner. En pris der således var over den almindelige grænse på 1.000 kroner, som typisk udledes af Peter Brixtofte-dommen.

De kommunale havnefolk havde også fundet det pæne tøj frem, da de i slutningen af september 2016 drog mod Clausholm Slot & Park. Her havde Randers Havn for 9.000 kroner lejet et lokale, så de indbudte gæster under standsmæssige rammer, kunne opleve duoen Sko & Torp.

Læs også : Skærer ned på de ældre – men bruger 50.000 kroner på en bjergbestiger

Den havde sin storhedstid tilbage i begyndelsen af 1990erne, hvilket dog ikke kunne ses på den fremsendte regning, der løb op i 31.500 kroner for den eksklusive koncert.

Like & del vores artikler:

Comments

comments