Aarhusiansk politiker : Letbanens lønninger er fuldstændigt vanvittige

Del artiklen her:

Hos den skandaleramte Aarhus Letbane er stort set alle medarbejderne ikke kun direktører, chefer eller ledere, men de tjener også millioner af kroner hvert år. Det får nu lokalpolitikeren Lars Boje til at råbe vagt i gevær.

Lars Boje Mathiesen Aarhus Letbane

– De tjener over en million kroner i snit, når man ser bort fra elever og praktikanter – og det kan man ikke undgå at undres over.

Sådan lyder det fra Lars Boje Mathiesen, der indtil kommunalvalget i november var byrådsmedlem i Aarhus for Nye Borgerlige – som han også er opstillet for til det kommende valg. Det sker i forbindelse med Journalista.dks afsløringer af, at den gennemsnitlige løn inklusiv arbejdsgiverbetalte pensionsordninger i 2017 for de ansatte hos den kommunale Aarhus Letbane har krydset millionen.

Ifølge Lars Boje Mathiesen er et af de åbne spørgsmål i forbindelse med lønningerne, hvor man fra politisk hold har været henne i processen.

Det kan du høre ham fortælle om i vores podcast, som du kan hører her under.

Læs også : Reel gennemsnitlig årslønning hos Aarhus Letbane i 2017 : 1.176.633 kroner – selv sekretæren tjente over 800.000 kroner

Læs også : Skandaleramt letbane forgylder sine medarbejdere : 12 gigantbonusser udbetalt i 2017 alene – blandt kun 29 fuldtidsansatte

Læs også : Lønfesten hos Aarhus Letbane langt større end først antaget – også i 2018 : Millionbonusser har stået i kø i skandaleprojekt

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Da staten trak sig ud måtte regionerne som havde ca 13 % af etape 1 gå ind i projektet med 50% for ellers havde Århus stået med en bunke jern. Det fremtidige bygge projekt kommer regionerne tilsat stå for som den største bidrags yder med 40% og Århus kommune med 22% . Men de har ikke pengene -har Mette Frederiksen lovet dem pengene hvis hun komme til magten-skal der fyres i regionerne så pengene passer så bliver det virkelig slemt. Skal offentligt trafik kun fungere i Århus og ikke i ydreområderne.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*