Blæser på danskernes krise : Mette og Barbara tog til USA på 1. klasse

Del artiklen her:

Mens familier må gå fra hus og hjem og virksomheder drejer nøglen om som følge af energikrisen, fik Mette Frederiksen sammen med blandt andet Barbara Bertelsen i dén grad god service på sidste uges tur til USA.

I den forgangne uge drog Mette Frederiksen sammen med en række embedsmænd som Barbara Bertelsen til New York, for at deltage i FNs årlige generalforsamling – ligesom statsministeren også brugte lejligheden til at reklamere for den danske kampagne for at blive valgt til Sikkerhedsrådet.

Men som Bjørknæs.dk nu kan afslører, blev det en dyr oplevelse for skatteyderne at sende Mette Frederiksen og hendes følge af embedsmænd til USA.

Det skyldtes ikke kun størrelsen på delegationen, men også at Mette Frederiksen, Barbare Bertelsen og endnu en ledende embedsmand fløj på 1. klasse. Omvendt måtte andre i følget nøjes med dårligere service på vej over Atlanten, da de ikke fik lov til at sidde tæt på Mette Frederiksen.

Del artiklen her:
2 Comments

  1. Hvad kan man forvente andet fra hendes og Barbaras side.
    Mon ikke også Barbara selv lavede sin advarsel, måske med Mette ved siden.

  2. Selvfølgelig skal de have en “ordentlig” løn. Men i den grad at føre sig frem i et overflødighedshorn af pamper vælde for skatteyder penge, er aldeles uacceptabelt. De skal sandelig nok få sørget for dem selv, de snedige politikere. Selvfølgelig er alt sådan fremmende for det generelt stigende politikerlede.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*