Borgmester kræver opgør med misbrug af repræsentationsudgifter – deltog selv i våde møder

Pressefoto af Thomas Kastrup-Larsen
Del artiklen her:

Aalborgs borgmester nægter blandt andet nægtet at svare på, om han selv er blevet pålagt at tilbagebetale et iøjnefaldende forbrug afholdt over eventchefens repræsentationskonto.

– Det er uacceptabelt.

Sådan lød den korte udgave af de udtalelser, som Aalborgs borgmester, socialdemokraten Thomas Kastrup-Larsen, i går kom med overfor statsmediet TV2 Nord. Det i forlængelse af offentliggørelsen af en revisionsrapport der blandt andet slog fast, at Aalborg Kommunes eventchef, Søren Thorst, havde været alt for rundhåndet med brugen af sit kommunale repræsentationskreditkort. Et forbrug der gjorde, at embedsmanden nu skal tilbagebetale, hvad der kan anses for private omkostninger.

Men på trods af borgmesterens afstandstagen, kan Bjørknæs.dk nu afslører at han selv har været en del af den gruppe af politikere og embedsmænd, der har deltaget i markante barbesøg afholdt over Søren Thorsts repræsentationskonto.

Thomas Kastrup-Larsen har dog ikke ønsket at oplyse, om også han nu selv skal til lommerne – eller om det kun er Søren Thorst, der skal gå økonomisk bodsgang.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*