Aalborg Kommune amok i events : 118.559.893 skattekroner brændt af på blot 7 år

Del artiklen her:

Aalborg Kommunes skandaleramte eventafdeling har bestemt ikke ligget på den lade side. Tvært i mod viser en opgørelse udarbejdet i forbindelse med en nu offentliggjort revisorundersøgelse, at den i runde tal har brugt 17 millioner skattekroner – om året.

Opbygningen af en kæmpe regninger på et aalborgensisk værtshus, våd analyse af mulighederne for at afholde fodboldlandskampe i Aalborg og en voldsom bytur på et koreansk luksushotel.

Det er blot nogle af de afsløringer, som den seneste tid er blevet bragt om Aalborg Kommunes eventafdeling – og dens chef, den tidligere Superliga-profil Søren Thorst. Afsløringer der var medvirkende til beslutningen om udførelsen af en revisionsundersøgelse af Aalborg Event, hvilket blev afsluttet tidligere på ugen.

Læs også : Ny kæmpestøtte til 3F fra Aalborg Kommune – som borgmester og kommunaldirektør ”glemte” at fortælle om

Regnskabsanalyserne giver ikke kun et indblik i, hvad der fremstår som en festkultur på skatteydernes regning. Men i det hele taget også en organisation, som har været en meget dyr oplevelse for indbyggerne i Aalborg.

 

Millionregninger i kø til store og faste leverandører

Det kan ses ud af en række af de bilag, som er blevet udarbejdet i forbindelse med offentliggørelsen af revisionsundersøgelsen. Herunder opgørelser over, hvor stort et budget Aalborg Event faktisk har rådet over igennem de seneste 7 år.

Læs også : Borgmester kræver opgør med misbrug af repræsentationsudgifter – deltog selv i våde møder

I alt drejer det sig om 118.559.893 kroner, som de kommunale eventfolk har brugt. Udgiftsstørrelser der blandt andet har givet luft i budgettet til, at Aalborg Kommune via sin eventafdeling har kunnet betale lige over 4 millioner kroner til golfturneringen Made in Denmark. Ligesom skatteyderne de 7 seneste år også har betalt 3.2 millioner til Aalborgs bedste ishockeyhold, mens udgifterne til fonden bag Tall Ship Aalborg er blevet opgjort til 6.8 millioner kroner.

Læs også : Fadøl, gin-tonics og dyr rødvin : Forvaltning tog på wellness-herregård – for at finde besparelser og blive rystet sammen

Samtidig fremgår det også af opgørelserne, at der i dén grad er blevet indkøbt ydelser fra Godik ApS. Firmaet der blandt andet er kendte for at levere toiletter til festivaler, har således igennem de 7 seneste år kunnet sætte 4.2 millioner skattekroner ind på kontoen via Aalborg Event.

Del artiklen her:
1 Comment

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*