Endnu en medansvarlig for ejendomsvurderingsskandalen forfremmet – og scorer millionløn

Del artiklen her:

Det har på ingen måde haft nogen negativ indflydelse på Bodil Amalie Eriksens karriere, at hun var en ledende medarbejder hos Vurderingsstyrelsen med ansvar for udvikling af it-systemer til beregning af flere former for skatteopkrævninger, da den udsendte de skandaleramte ejendomsvurderinger.

Hvis du er boligejer, har du uden tvivl stiftet bekendtskab med ejendomsvurderingerne udarbejdet af Vurderingsstyrelsen med bistand fra milliarddyre konsulenter.

Vurderinger der ikke kun har gjort, at traditionelle sommerhusgrunde pludselig blev vurderet til omkring en kvart milliard kroner. Men som også i praksis har gjort mange traditionelle privatboliger usælgelige, fordi de skattemæssige konsekvenser af et salg henstår i bedste fald noget i det uvisse.

Der har dog langt fra været tale om, at ledende medarbejdere hos Vurderingsstyrelsen er blevet ramt på karrieren eller pengepungen. Således scorede styrelsens nu tidligere direktør Poul Taankvist en forfremmelse, da han tidligere i år blev ansat som koncernstyringsdirektør i Forsvarsministeriet – hvilket skete til en årsløn på 2 million kroner.

På samme måde som det heller ikke synes at have nogen negative konsekvenser for Bodil Amalie Eriksen, at hun i forbindelse med udsendelsen af ejendomsvurderingerne, som kontorchef havde udarbejdelsen af netop it-systemer til opkrævning af forskellige former for skat som ansvarsområde.

Således er hun netop tiltrådt en stilling som kontorchef i Fiskeristyrelsen, hvilket må anses for at være en forfremmelse.

Det kan også ses på lønudbetalingerne, som ifølge aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Fiskeristyrelsen årligt kommer til at stå skatteyderne i 905.392 kroner. Oven i kommer årlige pensionsindbetalinger fra arbejdsgiveren på 154.821 kroner, hvilket giver bureaukraten en samlet årlig garanteret indtjening på 1.060.213 kroner.

Hertil kommer muligheden for bonusser, hvilket Bodil Amalie Eriksen har modtaget i år for arbejde udført i 2023. Altså det år, hvor hun som kontorchef hos Vurderingsstyrelsen var med til at udarbejde ejendomsvurderingerne.

 

Andre artikler om Vurderingsstyrelsen

Skandalechef forfremmes og får lønforhøjelse : Scorer nu årsløn på 2 millioner kroner

Kollegaerne forfremmede og forgyldte skandaleramt embedsmand

Vurderingsstyrelsen: Vores topfolk er IKKE ansvarlige for ejendomsvurderingerne

Konsekvensløs skandale: Kæmpe lønforhøjelser til Vurderingsstyrelsens top

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Er der da overhovedet ingen grænse for “forfremmelser” i denne “BANANSTAT”???
    Lige meget, hvor meget lort der laves, får fjolserne som regel højere lønnede stillinger, fordi de ikke kunne finde ud af den oprindelige. Vi andre på gulvet får da bare “5 tæer”. Er det da ikke bare en folketingspolitiker, der kan/vil forklare hvordan det lader sig gøre??? (glemte bonus og “resultatløn”) Nu må journalisterne altså til at finde lidt STØRRE overskrifter frem!!!

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*