Danskerne er blevet rigere – og låner flere penge

Pengelån
Del artiklen her:

Annoncørbetalt indhold.

Danskerne er blevet rigere. I takt med den økonomiske udvikling, er det også blevet mere almindeligt at gældsætte sig. Dette kan skyldes mange ting, men hovedsageligt skyldes det nemmere og hurtigere tilgang til lån. Konkurrencen er nemlig blevet mere intens på området, som har medført, at lån generelt er blevet billigere og nemmere at optage online.

Før i tiden var dine lånemuligheder begrænset til banken. I dag er der flere muligheder. Hvis du skal købe ny bil, kan du typisk finansiere lånet via bilforhandleren. Det samme gør sig gældende, hvis du skal have nyt køkken, ny motorcykel osv. Det er ikke kun dyre forbrugsgoder, der kan finansieres, da flere forretninger i dag tilbyder finansieringsmuligheder.

Foruden finansiering ved køb af en vare, er der også mange lånefirmaer, der udbetaler store som små lån direkte til din konto, så du selv kan forvalte dem som ønskes. Efter den store finanskrise, har mange pengeinstitutter været mere end tilbageholdende ift. nye udlån. Det har resulteret i et vækstgrundlag hos de mange låneudbydere, du finder på nettet.

Lån udenom banken er tidsbesparende

Vælger du at låne penge uden om banken, er der næppe penge at spare. Du kan derimod spare masser af tid. I banken gennemføres først en grundig kreditvurdering, der kræver dokumentation, lønsedler og samtaler. Dernæst er det typisk et krav fra banken, at du kan redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Dette kan undgås ved at låne penge på nettet.

Der findes mange eksterne låneudbydere på nettet, hvor du kan lave en elektronisk ansøgning fra din PC. Kort tid efter sendt ansøgning vil den være færdigbehandlet og pengene udbetales straks til din bankkonto – derfor er de typisk disponible efter få timer. Dette kan du ikke forvente i et større pengeinstitut med krav til omfattende kreditvurdering.

Desuden er det nemt og overskueligt at sammenligne forskellige udbydere og lånetyper samt omkostninger herved. Der findes et hav af låneportaler, der stiller professionelle og brugervenlige værktøjer til rådighed, der gør sammenligning let som en leg. Det kan du eksempelvis gøre på Pengelån.nu, hvor de stiller et brugervenligt filteringsværktøj til rådighed.

Danskernes tilgang til gæld er ændret

Flere danskere optager gæld som en accept af, at det er måden at leve på. Det har udviklet sig til at være en almen gensidig forståelse i samfundet, at det er nødvendigt at låne penge – også til forbrugsgoder. Det er markant ændring for det danske samfund, der før var bygget på, at man sparede op, og ikke brugte flere penge en man havde til rådighed.

I dag er det lige så almindeligt at låne penge til forbrug som bil og bolig. Lånemarkedet har dog også udviklet sig. I dag er det muligt at låne større beløb end førhen. Det giver danskerne en større frihed til at forvalte deres økonomi som de finder det forsvarligt – det er ikke længere pengeinstitut og bankrådgiver, der skal vurdere, hvad der er forsvarligt.

Én af de ting, der særligt tiltaler danskerne i forhold til eksterne låneudbydere er, at der ikke stilles krav om finansiel sikkerhed eller pant for lånet. Det betyder at det at låne penge er blevet nemt.

Annoncørbetalt indhold.
Kilde: Pengelån.nu

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*