Kommunalt busselskab fyldte 10 år – og fejrede sig selv for 168.000 kroner

Del artiklen her:

Det blev en bekostelig affærer for skatteyderne, da det kommunale Midttrafik fejrede sig 10 års jubilæum.

Midttrafik

– 22. juni inviterede Midttrafik politiske samarbejdspartnere, branchekolleger, leverandører og amnge andre til en faglig messe på Søren Nymarks Vej. Besøget bød på en tidsrejse, hvor gæsterne kunne få et nostalgisk tilbageblik i form af en veteranbus og gamle billetformer, men i høj grad også et kig fremad i krystalkuglen.

Sådan lyder en del af omtalen i Midttrafiks årsrapport for 2017 af det arrangement, som man dette år holdt i forbindelse med sit 10 års jubilæum. Et arrangement hvor en lang række af de lokale busaktører lagde vejen forbi, ligesom der også var deltagelse af flere af de politikere, som leverer de nødvendige bevillinger, så busselskabet kan fortsætte i sin nuværende form.

Læs også : Offentligt busselskab brænder formuer af på udenlandsrejser

Hvad man fra Midttrafiks side ikke fandt anledning til at komme ind på i forbindelse med omtalen af sit jubilæumsarrangement, var hvad skatteyderne skulle betale for, at det regionale trafikselskabs medarbejdere på den måde kunne networke med politikere og andre beslutningstagere.

I stedet fremgår det af aktindsigter, som Journalista.dk har opnået hos Midttrafik.

Fakturaer til Midttrafik i forbindelse med jubilæumsarrangement i 2017

 

Dyr kaffe til kommunale busfolk

Ifølge de fremsendte bilag fra Midttrafik, var det blandt andet nødvendigt at gøre brug af kendisser, for at markere det kommunale jubilæum. Det i skikkelse af Henrik Byager, der for 25.000 kroner inklusiv moms lagde vejen forbi Højbjerg lidt udenfor Aarhus, for her at holde et foredrag om blandt andet busser og andre transportmidler.

Læs også : Sydtrafik hyrede eksternt busselskab til studieture

Samtidig spillede det også ind på den samlede regning, at det langt fra var nok for de kommunale busfolk at drikke traditionel kaffe leveret fra Midttrafiks almindelige kaffemaskiner. I stedet entrerede man med et firma, der har specialiseret sig i at servere kaffe fra specielt indrettede tuk-tuker, hvilket stod skatteyderne i lige under 20.000 kroner ved Midttrafiks jubilæum.

Læs også : Kommunale busfolk på langfart : Brændte 425.000 kroner af på Canada-rejse

Det var med til at gøre, at deres samlede regning for busfolkenes sammenkomst løb op i 168.000 kroner.

Fakturaer til Midttrafik i forbindelse med jubilæumsarrangement i 2017

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*