Kommunalt finansieret letbane mangler 147 millioner: Festede alligevel for 350.000 kroner

Del artiklen her:

Uanset at Odense Letbane i økonomisk forstand dårligt kan anses for andet end en fiasko, har der været fin luft i budgettet, når det har handlet om at holde festlige sammenkomster i HC Andersens hjemby.

147 millioner kroner.

Sådan lød meldingen i slutningen af august sidste år fra ledelsen af den i høj grad kommunalt finansierede Odense Letbane i forhold til, hvad man stod og manglede for at få de økonomiske ender til at mødes. Til statsmediet Danmarks Radio udtalte letbanens formand, Jesper Rasmussen, dengang, at alt for optimistiske vurderinger af passagerantallet i dén grad havde kostet :

– Det er en ærgerlig og dybt beklagelig situation. Selvom vores passagertal siden driftsstarten har ligget under prognoserne, så har vi hele tiden haft en forventning om, at kurven ville bevæge sig den rigtige retning. Men det lader vente på sig.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Hvem fanden (undskyld) kan finde på sådan noget? Vist ikke en “alm.” lønmodtager?

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*