Abonnement – Privat


Som privatperson kan du få adgang til artiklerne på Journalista.dk for kun 300 kroner om året, eller hvad der svarer til under 1 kroner om dagen. I gennemsnit udkommer vi med mindst en eksklusiv artikel på alle hverdage, som du kan læse, når det passer dig. Eksklusive artikler har vi selv researchet, hvorfor du ved dit abonnement er med til at støtte kvalitetsjournalistik.

Abonnementet giver også adgang til de åbne redaktionsmøder, som vi løbende afholder via Zoom.

Er du ansat på et medie som eksempelvis journalist, skal du købe et erhvervsabonnement.

Betaling sker med kreditkort i shoppen og efter at betalingen er registreret, vil du blive tilsendt et log-in og et password, så du efterfølgende kan logge ind på journalista.dk. Der er alene tale om én opkrævning, da vi ikke automatisk fornyer abonnementet.

Læs vores standardbetingelser her

 

 

Abonnement – Erhverv


Vores erhvervsabonnementer er målrettet virksomheder og andre medier som eksempelvis aviser, hvor mere end en bruger har behov for løbende at kunne læse vores artikler. Prisen er 2.000 kroner per år, hvilket giver mulighed for, at op til 10 forskellige brugere kan logge ind. I gennemsnit udkommer vi med mindst en eksklusiv artikel på alle hverdage, som I kan læse, når det passer jer. Eksklusive artikler har vi selv researchet, hvorfor du ved dit abonnement er med til at støtte kvalitetsjournalistik.

Er du ansat på et medie som eksempelvis journalist, skal du købe et erhvervsabonnement.

Erhvervsabonnementet giver også adgang til de åbne redaktionsmøder, som vi løbende afholder via Zoom.

Betaling sker med kreditkort i shoppen og efter at betalingen er registreret, tilsendes log-in og password, så I efterfølgende kan logge ind på Journalista.dk. Der er alene tale om én opkrævning, da vi ikke automatisk fornyer abonnementet.

Læs vores standardbetingelser her