Kommunalt forbrændingsanlæg tømte bolighus : Købte hæve-sænke-borde for 433.840 kroner – og reoler for over 300.000 kroner

Del artiklen her:

Amager Ressource Center er ikke kun stedet, som er ved at have en skibakke klar på sit tag. Det er også stedet, hvor medarbejderne i dén grad er blevet tildelt dyre møbler på skatteydernes regning.

Amager Ressource Center ARC

– ARC er en integreret del af byens kredsløb. Vi tager imod byens affald og giver de genanvendelige materialer, energi og næringsstoffer tilbage.

På blandt andet denne måde omtaler Amager Ressource Center, ARC, sig selv på sin hjemmeside, hvor det kommunale selskab samtidig slår på, at det er her man er ved at færdiggøre et af hovedstadsområdets kommende vartegn. Det i form af en skisportsbakke, som skal bygges på toppen af forbrændingsværket, hvor kunstig sne vil gøre det muligt at stå på ski ned af værkets ryg.

Læs også : Alternativt ressourceforbrug på Amager : Dyr bestyrelsesmiddag langt over beløbsgrænse

Men ARC er dog også et sted, hvor man tager sig særdeles godt af sine medarbejdere. Således viser aktindsigter opnået af Journalista.dk, at skatteyderne blandt andet er blevet tvunget til at betale for et særdeles dyrt indkøb af møbler til de omkring 116 ansatte.

Herunder indkøbet af borde, der ikke ligefrem kan siges at være hentet fra den billigste hylde hos landets bolighuse.

Faktura for møbler købt af Amager Ressource Center

 

Borde og stole langt fra nok – også behov for dyre lamper

Således fremgår det af bilagene udleveret til Journalista.dk, at der i dén grad er gang i Dankortet, når de kommunale forbrændingsfolk går på indkøb i forskellige bolighuse. Blandt andet da ARC i forsommeren 2017 fandt det nødvendigt i meget stort omfang at indkøbe nye borde og reoler, så selskabets mange medarbejdere på hovedkontoret i København kunne have fremragende arbejdsforhold.

Læs også : DRs nyhedsdirektør med pendlerkort til fly for 184.450 kroner – og ubegrænset parkering i lufthavnen

Således indkøbte man eksempelvis 116 arbejdsborde, hvilket i sig selv medførte en regning til skatteyderne på 433.840 kroner. Til hver af bordene blev der også indkøbt bordlamper, der stod i 1.147 kroner hver – eller hvad der svarer til 133.052 kroner i alt.

Læs også : Alternativ markedsføring : Næstved Kommune betaler for oprydning efter Grøn Koncert – over brandingbudgettet

Samtidig fandt ARC det nødvendigt at indkøbe et tilsvarende antal reoler, som hver kostede 2.023 kroner stykket. Indkøb der dog ikke var tilstrækkeligt, da der også indkøbt yderligere 55 reoler til 1.474 kroner stykket. Hvilket betød at regningen alene for reolerne, medførte en regning til skatteyderne på 315.738 kroner.

Faktura for møbler købt af Amager Ressource Center

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*