Lønfesten fortsætter hos styrelse : Ny chef får årsløn på 1.6 millioner kroner

Del artiklen her:

Selv om Slots- og Kulturstyrelsen måske ikke lyder som en arbejdsplads hvor der bliver udbetalt iøjnefaldende lønninger, fortsætter det også med at være tilfældet her i 2024.

17 medarbejdere med lønninger over 1 million kroner.

Sådan lød opgørelsen fra Slots- og Kulturstyrelsen i forbindelse med, at vi her på Journalista.dk sidste år begærede oplyst, hvor mange af dens embedsmænd, der i 2022 tjente over denne klassiske grænse.

En styrelse som samtidig må anses for iøjnefaldende i forhold til lønninger, fordi den er fortsat med at udbetale fratrædelsesgodtgørelser til ledende medarbejdere, uanset at de er fortsat i deres jobs. I 2022 var det således tifældet for enhedschef Lone Ravn, hvilket sikrede hende en samlet indtægt det år på 1.704.498 kroner.

Men også når det handler om nyansættelser, udbetaler styrelsen placeret under Kulturministeriet, hvad der må anses for iøjnefaldende lønninger.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*