Mette Frederiksen uddelte kontante julegaver : Gav sine taleskrivere kæmpe bonusser – oven i løn omkring millionen

Folketingets pressefoto af Mette Frederiksen
Del artiklen her:

Det blev en særdeles fornuftig jul hjemme hos Mette Frederiksens to taleskrivere, da de begge modtog meget kontante bonusser fra Statsministeriet.

Selv om det er særdeles begrænset hvor ofte man i denne tid oplever Mette Frederiksen udenfor Statsministeriet og de tv-transmitterede pressemøder, er det alligevel en ganske fornuftig opgave at skrive hendes taler. Således er udgangspunktet, at en fuldtidsansat taleskriver kan sikre sig en årsløn på den gode side af 900.000 kroner.

Men oven i den almindelige løn, har taleskriverne også mulighed for at få udbetalt en bonus. Hvilket som det fremgår af Journalista.dks nye søsterside, Bjoerknaes.dk, netop var tilfældet i 2020. Således fremgår det af Bjoerknaes.dk, at begge taleskriverne sikrede sig særdeles kontante julegaver fra deres chef.

Hvor store bonusser der var tale om, kan du læse om ved at følge linket her

Del artiklen her:
3 Comments

  1. Takeskriverne har også gjort et godt stykke arbejde. Ikke mindst pga dem er statsministeren trods alle odds på højden af sin popularitet.
    Jeg forstår dog ikke udtrykket “meget kontante”. Det lyder, som om de fik et bundt pengesedler i hånden, men jeg kan forstå, at jeg skal følge et link for at få svaret.

  2. Det er så nemt at give store gaver, bonusser og lønforhøjelse når man ikke selv skal betale.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*