Rådmand om forvaltnings mørklægning : Det er fuldstændigt håbløst

Rådmand i Aalborg Kommune Kristoffer Hjort Storm (DF)
Del artiklen her:

Aalborg Kommunes nægtelse af udleveringen af en aftale indgået med et socialdemokratisk byrådsmedlem, får nu en af kommunens rådmænd på banen.

Hvad har Aalborg Kommune aftalt med det socialdemokratiske byrådsmedlem og udvalgsformand i Mariagerfjord Kommune, Edin Hajder, omkring et kursusforløb for arbejdsløse? Først og fremmest i forhold til, hvad kommunen betaler og hvad den forventer at få igen.

Spørgsmål der er relevante, efter at kilder overfor Journalista.dk har oplyst, at kommunalpolitikerens kurser, kun har en meget begrænset effekt.

Men adgangen til de informationer, forsøgte Aalborg Kommune via BusinessAalborg i første omgang at få lukket ned for. Det ved simpelthen at overstrege stort set hele den kontrakt, der var indgået mellem kommunen og Edin Hajders enmandsfirma.

Efterfølgende besindede kommunen i forbindelse med en klagesag sig dog, og fremsendte aftalen i sin helhed.

Men spørger man Aalborg Kommunes rådmand for Senior & Omsorg, Kristoffer Hjort Storm fra Dansk Folkeparti, så er BusinessAalborgs fremgangsmåde i bedste fald mærkværdig. Som du kan høre ham fortælle i podcasten placeret under denne artikel, kunne man næsten få den tanke, at forvaltningen forsøger at skjule noget.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*