Stamhotel i Monaco, spa på Island og luksus i ferieparadis : Vestjysk embedsmand fyrer den af på skatteydernes regning

Del artiklen her:

Samtidig med at de hjemme i Varde kæmper med at få de økonomiske ender til at mødes i den lokale folkeskole, er der anderledes luft i budgettet, når det handler om rejser til sydens sol – og Fjernøsten.

– Selvfølgelig kommer det til at kunne mærkes. 120.000 kroner er mange penge.

Sådan lød det sidste forår fra Jan Wittrup, skoleleder på Trane Skole og Børneby i Tistrup i Varde Kommune, da han overfor statsmediet TVSyd kommenterede på nedskæringerne, som hans skole stod overfor. Det i forbindelse med nedlæggelsen af Store Bededag, hvilket ville medfører stigende udgifter på 2.6 millioner kroner for vestjydernes skolevæsen – alene i ekstra lønomkostninger.

Men som det fremgår af aktindsigter Journalista.dk har fået adgang til via Tommy Søndergaard, synes der ikke nødvendigvis at være økonomiske udfordringer, når det handler om rejserne Jørgen Nielbæk de seneste år har foretaget enten alene eller sammen med andre embedsmænd fra Varde Kommune.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
1 Comment

 1. ‘I ER FYRET.’ må svaret være.

  Danskerne må snart vågne op fra den dybt godnat søvn som en trance hypnose.

  Det er VORES penge. Liv. Helbred. Økonomi. Arbejde. Familie. Hjem. Vores Opofrelser.

  Lige nu, en historisk stor protest spreder sig over hele Europa netop pga. de samme tilstande over landene mod EU og politikere nationelt. Holland, Belgium, Tyskland, Frankrig, Polen, Italien, Spanien, Irland, oa., snart UK.

  ‘Farmers Protest’ i.e. ‘Landsmændenes kamp’ er ikke kun en protest om landmænd eller, de unge hippiers aktivistiske luksusproblemer om ‘mad præferance’ og klimahysteri, woke tyranni.
  Men mere om de totalitære restriktioner og kontrol på vores alles madproduktion, energi-fascisme (een energikilde, høj priser), sundhed-krop-tænkning, fribevægelse og adgang til naturen bestemt fra interesserne i EU og private multimilliardære agendaer, der laver profit på de investeringer og dikterer støtten som afpresning. Men ikke grundlagt i tal, fakta og fornuft eller hvad det lokale samfund har brug for f.eks. at dyrke lokalt.

  De smadrer vores liv, sælger ud af vores frie natur, ressourcer og land (ejendomsretten) til disse store rige netværk Syndikater, ‘landgrebtagning’, og er hverken miljørigtigt eller bæredygtigt når vores levestandard bliver for lavt, dyrt, for koldt og fører til sultefattigdom.

  Den snart Globale Protest er en stærk utilfredshed også på de illegale miganters invasioner tilladt af de selvsamme, islamiseringen og Kristendomfobi, forfølgelser af tro, befolkningserstatning eller et nyt klasse-slaverisystem, fixet kriser med påskud om krig, klima-miljø, virus, ol.

  Med landmændene flere almindelige borgere, og fag, brandmænd, taxichaffører, vognmænd, oa. tilslutter sig dagligt. De kaster bl.a. kømøg foran de dyre i driften uduelige og helt unødige for os, EU systemet, og deres landes myndigheder bygninger (se Mayar Tousi TV, Redacted.inc, GBNews, Rebel News, oa. troværdige selvstændige medier), det er kort og kontakt svar, som det skal være

  netop mod de tilstande i korruption, og regler for dem (os) ikke for os (‘magten’), så må jeg spørge hvor er de danske MSM igen?

  Hierarkiet skal vende på den rigtige side op.
  Folkestyret først. Politikere/ off. tjenestemænd sidst.
  Drastisk reduktion på ‘velfærden for magten’, reducering af bureaukratere, ol. udemokratisk regimedannelse. Færdigt arbejde.

  Mens de få nyder livet, vi andre betaler prisen.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*