Leverandør betalte for kommunalt kærestepars ophold på 4-stjernet luksushotel – men fik ingen nye ordrer

Varde Kommunes pressefotos af Claus Fjeldgaard, Direktør for Social og Sundhed, og Tina Agergaard Hansen (V)
Del artiklen her:

Det synes ikke umiddelbart at have haft nogen effekt for en lokal leverandør, at den inviterede toppen af den lokale forvaltning på 4-stjernet luksus – selv om firmaet her bombarderede vigtige beslutningstagere med reklamer.

Ophold på et 4-stjernet luksushotel – betalt af en leverandør, der har Varde Kommune som en af sine vigtigste kunder. Det for blandt andet kæresteparret Claus Fjeldgaard, kommunens direktør for Social og Sundhed, og Tina Agergaard Hansen, som på afrejsetidspunktet sidste efterår havde rang af udvalgsformand for den vestjyske kommune indenfor samme område.

Et ophold der dog kun var muligt, fordi parret tog på en 4 timer lang taxatur, for at nå frem til de eksklusive overnatninger.

Forhold som Journalista.dk kan afsløre i samarbejde med Tommy Søndergaard.

Men på trods af den store og iøjnefaldende indsats for at komme helt tæt på beslutningstagerne i den vestjyske kommune, har forbindelserne endnu ikke kastet nye ordrer af sig.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:




Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*