Indenrigs- og Sundhedsministeriet følger trop: Ser stort på Folketingets Ombudsmand

Pressefoto af Folketingets Ombudsmand Niels Fenger taget af Jasper Carlberg
Del artiklen her:

Selv om Indenrigs- og Sundhedsministeriet er tilsynsmyndighed for eksempelvis en række styrelser, ser den anført af kontorchef Anna Nystrup ud til at tage opstillede krav til sin egen sagsbehandling noget afslappet.

– Aktindsigt kaster altid spændende spørgsmål af sig, som giver anledning til jura-nørdede drøftelser i kontoret. Det er super givende og interessant. Og så får man jo rig mulighed for at få indblik i, hvad der rører sig politisk, og hvordan motoren i et departement arbejder.

Sådan lyder en del af et jobopslag, som Indenrigs- og Sundhedsministeriet indrykkede på LinkedIN op mod sommerferien. Udtalelsen stammer fra Anna Nystrup, der har rang af kontorchef i ministeriet.

Men selv om Anna Nystrup mener at aktindsigt medfører ”jura-nørdede drøftelser” på hendes kontor, er det tilsyneladende ikke meningsudvekslinger af denne type der gør, at hun anser det for nødvendigt at overholde udtalelser, der kommer fra Folketingets Ombudsmand.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:




Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*