Ældrechef fritaget for tjeneste efter at have holdt økonomiske problemer skjult og ansættelsen af sin egen søn : Fik alligevel fuld løn i halvandet år – og efterfølgende fratrædelsesgodtgørelse

Del artiklen her:

Selv om Anne Dorte Greve Madsen kun nåede at være ansat som centerchef i Odsherred Kommune i 4 år, blev hendes ansættelsesforløb alligevel en dyr oplevelse for skatteyderne.

Odsherred Kommune

– Da vi gik på sommerferie, fik vi en melding om, at der nok ville være et overforbrug på 1-2 millioner kroner. Efter sommerferien får vi så forskellige meldinger. En, som fortæller, at underskuddet vil blive 10 millioner kroner og til sidst en, som fortæller, at vi kommer ud med 14,1 millioner i underskud. Det blev jeg som formand rasende over. Og jeg skal ikke kunne udelukke, at min henvendelse til kommunaldirektøren for området har haft indflydelse på, at hjemsendelsen er sket.

Sådan lød det i begyndelsen af september 2017 fra Arne Madsen, medlem af byrådet i Odsherred Kommune for SF og udvalgsformand for kommunens ældreudvalg, da han overfor Ekstra Bladet fortalte om den personalesag, der havde ramt kommunen. Nemlig hjemsendelsen af ældrechefen Anne Dorte Greve Madsen, efter at hun ifølge kommunalbestyrelsesmedlemmet igennem en længere periode havde holdt store overskridelser af budgetterne skjult for lokalpolitikerne.

Læs også : Kommunalt vandværk gik fra to direktører til én – hvilket kostede skatteyderne millioner af kroner i gyldent håndtryk

Således skulle hun blandt andet løbende have fortalt dem, at der var balance i budgettet indenfor kommunens ældreområde. Det på trods af, at der i stedet var et underskud på omkring 14 millioner kroner.

Del artiklen her:
3 Comments

  1. Hvordan kan en kommune dog forsvare at ansætte på så favorable vilkår?
    SVINERI med borgernes penge.

    • Bare vent. Frådseriet fortsætter på alle fronter og stiger i takt med årene – lige indtil, at vi får stemt et parti ind, der ikke smider om sig med valgflæsk og som værdsætter Danmark, vores værdier og danskerne selv.
      Journalista (Lars Bjørknæs) vil have travlt i mange år fremover.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*