Derfor skal du indgå en bodelingsaftale forud for separation eller skilsmisse

Del artiklen her:

Hvad sker der hvis snart tidligere ægtefæller forud for en separation eller skilsmisse ikke kan blive enige om vilkårene? Hvad kommer det til at koste – og hvor lang tid vil hele processen komme til at tage?

Går et ægteskab i opløsning i form af separation eller skilsmisse, vil der efterfølgende normalt skulle ske deling af aktiver og passiver mellem de nu tidligere partnere. En proces der måske kan synes lige til, men som i praksis ikke kun kan medfører mange problemer – men også blive en både dyr og langtrukken affærer.

Det skyldes at det i sidste ende kan være op til domstolene at fastslå, på hvilken måde at separationen eller skilsmissen skal finde sted. Den slags kan tage op til flere år, ligesom advokatregningerne hurtigt kan løbe op i flere hundrede tusinde kroner – for hver af parterne.

En simpel måde at undgå problemerne på, er ved at indgå en bodelingsoverenskomst – eller bodelingsaftale, som kontraktstypen også tit omtales som. Den omhandler netop hvad der skal ske i forhold til aktiver og passiver, når ægteskabet i økonomisk og juridisk forstand er et overstået kapitel.

Men der findes en løsning, der både er langt hurtigere og voldsomt billigere. Nemlig hos Juristkontoret, som har specialiseret sig i at udarbejde familieretlige dokumenter som blandt andet bodelingsoverenskomster. Det gør firmaets jurister for kun 1.499 kroner – hvilket endda sker med prisgaranti.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*