Direktør ansatte vicedirektør – hvorefter vicedirektøren ansatte direktøren : Bagefter fik vicedirektøren stor bonus bevilget af direktøren

Landbrugsstyrelsens pressefotos af Jette Petersen (tv) og Louise Piesters (th)
Del artiklen her:

Der var på mange måder tale om stoleleg, da Landbrugsstyrelsen ansatte en direktør og vicedirektør. Den nu tidligere vicedirektør er aktuelt konstitueret direktør på trods af, at hun havde det stærkt kritiserede EU-tilskudsområde blandt sine arbejdsopgaver.

Tidligere på måneden var der skiftedag i direktørstolen hos Landbrugsstyrelsen, efter at den skandaleramte styrelse havde måttet sige farvel til sin hidtidige direktør, Jette Petersen. Det efter et forløb hvor Rigsrevisionen havde udtalt skarp kritik af måden, som styrelsen i årevis havde uddelt EU-støtte på til danske landmænd.

Afskeden med Jette Petersen som direktør, måtte dog anses for at være meget overraskende. For vi skal nemlig kun tilbage til 2020, før hun blev genansat i sin egen stilling. Det efter udløb af en såkaldt åremålskontrakt, hvilket samtidig medførte, at den nu tidligere direktør for Landbrugsstyrelsen, modtog en bonus på 355.000 kroner.

Læs også : Vicedirektør ansatte skandaleramt direktør – hvorefter direktøren gav vicedirektøren en kæmpe bonus oven i millionløn

Forud for genansættelsen af Jette Petersen var samtidig gået et iøjnefaldende parløb med den nuværende konstituerede direktør hos Landbrugsstyrelsen, Louise Piester. Hvilket ikke kun skyldes at netop Louise Piester blandt sine arbejdsområder som vicedirektør, havde EU-støtte til landmænd blandt arbejdsområderne.

Oplysninger om sammensætningen af ansættelsesudvalget ved genansættelsen af Jette Petersen som direktør for Landbrugsstyrelsen

 

Direktør og vicedirektør repræsenteret i begge ansættelsesudvalg

Således fremgår det af aktindsigter opnået af Journalista.dk hos såvel Landbrugsstyrelsen som Fødevareministeriet, at Jette Petersen og Louise Piester var involveret i hinandens ansættelser.

Læs også : Direktør genansat til statsministerløn efter kæmpe fratrædelsesgodtgørelse : Arbejdspladsen mener ikke den havde nogen indflydelse

I forhold til Louise Piesters ansættelse som vicedirektør hos Landbrugsstyrelsen, skete det i 2019. I ansættelsesudvalget bestående af fem personer, var der nemlig deltagelse af Jette Petersen. Da Jette Petersen omvendt foråret 2020 blev genansat i sin direktørstilling, skete det via et ansættelsesudvalg, hvor der var deltagelse af Louise Piester.

Læs også : Direktør fik 335.000 kroner i fratrædelsesgodtgørelse – hvorefter hun blev genansat til sin statsministerløn

Som Journalista.dk kunne afslører i går, tildelte Jette Petersen sidste forår Louise Piester en stor bonus oven i den nuværende konstituerede direktørs millionløn. Det skete kort tid efter, at Louise Piester havde siddet i det ansættelsesudvalg, der havde genansat Jette Petersen som direktør for Landbrugsstyrelsen.

Ansættelsesudvalget ved ansættelsen af Louise Piester som vicedirektør hos Landbrugsstyrelsen i 2019

Del artiklen her:
1 Comment

 1. ALTSÅ! der er jo penge i overflod og det har Djøferne opdaget.

  Derfor har de, DJØF, sat sig for, at de skal have så mange som muligt af dem!

  Lidt korruption mellem kolbøtterne på hoPPeborgen og, disse fine embedsmænd, jamen det opdager “die dumme dänen” da aldrig!
  Herregud, “die DUMME dänen” betaler med GLÆDE deres SKAT& Afgifter på 85% af deres sølle indkomst, fordi de tror vi lever i et velfærdssamfund!

  IDIOTER, så vågn dog op!

  Stem NB! SIAD!
  Piotr

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*