Dokumenter afslører : Mette Frederiksen optaget på Afrika-studie i strid med reglerne

Del artiklen her:

Reglerne blev i dén grad bøjet af Københavns Universitet, så Mette Frederiksen kunne blive optaget uden om den normale kø – det på en uddannelse indenfor afrikanske forhold udbudt af Det Teologiske Fakultet.

Det danske uddannelsessystem er kendt som et af de absolut bedste i verden, når det handler om at sikre lige optagelse for alle. Forstået på den måde, at det ikke er muligt at springe over i køen, fordi alle ansøgninger behandles på samme måde – og efter reglerne.

Men nu kan Bjørknæs.dk i forlængelse af bogen ”Lev Mette – En håndbog i hvordan man mister vigtige dokumenter” fastslå, hvorfor det ikke har været tilfældet i forhold til Mette Frederiksen.

Det efter at Københavns Universitet så stort på reglerne, da Mette Frederiksen blev optaget på en masteruddannelse i Afrika-studier. Endda regler Mette Frederiksen burde have et indgået kendskab til, fordi hun som Folketingsmedlem selv var med til at vedtage dem.

Du kan også hører nærmere om forløbet omkring Mette Frederiksens optagelse på Afrika-studierne, ved at klikke på playeren herunder.

 

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Løgnhals, korrupt, det er hvad hun er, så nu er det på tide, at hun kommer HELT UD af FOLKETINGET.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*