Falsk ph.d. amok: ”Du er en lille alkoholiseret journalist, der bor i en lille bitte lejlighed”

Jan Andersen nummer tre fra venstre - pressefoto fra Dansk Skak Union
Del artiklen her:

Lige så hurtig Jan Ivan Andersen er til at fremsætte beskyldninger og trusler, lige så lidt har han tilsyneladende lyst til at fortælle om sin reelle baggrund – ikke kun i forhold til uddannelser, men også erhvervserfaring, selv om begge dele har været med til at sikre ham millionordrer finansieret af skatteyderne.

Man siger at angreb kan være det bedste forsvar, hvilket synes at være fremgangsmåden, som Jan Ivan Andersen forsøger at bruge overfor Journalista.dk.

Det i forbindelse med, at vi igen kan afsløre ham i at gøre brug af en falsk ph.d.-titel fra det anerkendte Stanford-universitet i Danmark.

Samtidig kan vi også for alvor stille spørgsmålstegn ved, om erhvervserfaringen han påberåber sig fra IBM, faktisk er tilstede. Den påståede ansættelse hos it-giganten må anses for at være særdeles væsentlig, fordi den igen og igen påberåbes i salgsmaterialet, som Jan Andersens firma NIS2 Consulting har brugt for at opnå store ordrer via uddannelsesinstitutionen Cph Business.

Det i forhold til med bistand fra professionshøjskolen, at udbyde kurser til arbejdsløse omkring it-sikkerhed, hvilket finansieres af kommunale jobcentre og arbejdsløshedskasser.

Tilbage i 2017 afslørede vi sammen med Ugeposten fra Gribskov, der i dag er blevet en del af Sjællandske Nyheder, at Jan Andersen havde gjort brug af den ikke-eksisterende ph.d.-grad, da han opnåede millionordrer hos i høj grad nordsjællandske kommuner til skak-projekter. Lige som vi også afdækkede, hvordan han havde opfundet undervisningserfaring fra Københavns Universitet og CBS – og urigtigt påstod at have et samarbejde med førende danske forskere.

I podcasten Bjørknæs, som du kan finde over og under denne artikel, kan du høre hvordan Jan Andersen reagerer, når vi konfronterer ham med den fortsatte brug af den ikke-eksisterende doktortitel, hullerne i hans cv omkring IBM – og hvilken ny uddannelse han nu mener, at han kan fremvise.

 

Her kan du læse hele baggrundhistorien om Jan Andersens seneste projekt

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*