Efter ét års ansættelse : Kommunal direktør scorede gyldent håndtryk på 1.8 millioner kroner

Del artiklen her:

Det blev en særdeles bekostelig affærer for skatteyderne i Odense Kommune, efter fynboerne i en kortvarig periode havde Karen Heebøll ansat i en ledende stilling i den kommunale sundhedsforvaltning.

– Karen er en erfaren direktør med et langt virke inden for sundhedsområdet. 

Sådan lød en del af den pressemeddelelse, som Odense Kommune udsendte i begyndelsen af juni sidste år. Det i forbindelse med, at man efter såkaldt gensidig overenskomst havde sagt farvel til den administrerende direktør i Sundhedsforvaltningen, Karen Heebøll.

Samtidig fremgik det af pressemeddelelsen, der blev gengivet næsten ordret af blandt andet statsmediet TV2 Fyn, at Karen Heebøll ville fratræde sin stilling i løbet af september måned 2023.

Omvendt fandt Odense Kommune ikke anledning til at komme nærmere ind på, hvad det ville komme til at koste skatteyderne, på den måde at skille sig af med Karen Heebøll.

Forhold der i stedet fremgår af aktindsigter, som Journalista.dk hos opnået hos kommunen.

Her af fremgår at Karen Heebøll kunne forlade Odense Kommune som en holden dame, da hun modtog et gyldent håndtryk på 1.842.450 kroner.

I 2023 modtog hun samtidig en næsten tilsvarende traditionel aflønning også fra Odense Kommune, så skatteydernes udgifter til hende dette år løb op i 3.242.815 kroner.

Afskeden med Odense Kommune kom iøjnefaldende hurtigt, da Karen Heebøll kun fik omkring et år på posten. Det efter tidligere at have været såkaldt På Tværs-direktør i Ikast-Brande Kommune, som ansatte hende tilbage i november 2016.

 

Andre artikler om Odense Kommune

Dyr kongerøgelse : Odense bruger 1 million kroner på prisuddeling denne weekend

Odense Kommune brugte millioner på sponsorat af Superliga-hold – uden effekt

Champions League-fodbold, natklubbesøg og legendarisk restaurant : Odense Havn slog sig løs på skatteydernes regning i Sevilla

Tinderbox-festival på skatteydernes regning : Odense Kommune køber billetter for 450.000 kroner

Odense Kommunes advokatregninger for Tinderbox-festivalen : 1.686.750 kroner

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Er der dog ingen grænser for div. gyldne håndtryk???
    Det er en hån mod hårdtarbejdende “håndværkere”!
    Det mest alm. er efterhåneden KÆMPElønninger, KÆMPEerstatninger, hvis man ikke kan klare det job, man selv har søgt. Det skal DJØF nok sørge for. Da jeg blev fyret (uberettiget) efter 39 år 11 mdr. og 14 dage fra synsfirmaet Applus fik jeg 3 mdrs. løn. Da havde det nok været rart med en anden fagforening end Metal. (Se bare hvad man hører unge piger der bliver gravide kan få i erstatning)
    Er der da ingen, der kan og vil gøre noget ved dette løn-og erstatningsvanvid?

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*