Frådsede endnu mere end først antaget : Kulturminister fyrede den af på gourmetrestaurant – på din regning

Kulturministeriets pressefoto af Ane Halsboe-Jørgensen
Del artiklen her:

Nye bilag fastslår at kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens allerede skandaleramte USA-tur tidligere på året, var endnu mere eksklusiv, end hvad der tidligere har været fremme.

Det var en brødbetynget kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen der tidligere på året måtte undskylde for en rejse til USA, hvor alene hendes flybillet havde kostet skatteyderne omkring de 100.000 kroner.

Men nu kan Bjørknæs.dk afslører, at det ikke kun var i luften, socialdemokraten fik en særdeles god behandling på skatteydernes regning.

Det var også tilfældet, da hun satte sig til bords på en gourmetrestaurant i en eksklusiv forstad til San Francisco – sammen med en stor delegation af embedsmænd og gæster.

Del artiklen her:
5 Comments

  1. Når nu skatte- og afgiftsyderne så gerne vil betale for en person, der ikke har for meget at rutte med i forvejen, så må det også være svært at stå imod.

  2. Det var kun en prøve, det var kun en prøve – den små Ane har allerede bebudet, at hun gerne vil til VM i Qatar til vinter. Godt de brandbeskattede borgere har dybe lommer

  3. En god socialdemokrat fyrer gerne andres penge af uden at glimte med øjnene, bare vent til kasseeftersyn efter valget så er kassen Tom som den plejer 😏

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*