Hvornår kan man kræve skilsmisse?

Del artiklen her:

Den almindelige opfattelse er, at det er nødvendigt med en længere separationsperiode, før skilsmisse kan bevilges – men det er langt fra tilfældet.

Vidste du at det er muligt at blive skilt nærmest omgående, hvis en eller flere forudsætninger er opfyldte? Det fremgår af en guide, som juristerne bag Juristkontoret har udarbejdet.

Af guiden fremgår blandt andet, at der kan kræves omgående skilsmisse, hvis en ægtefælle har været utro. Ligesom det eksempelvis også er muligt at få ophævet ægteskabet, hvis den ene ægtefælle begår vold mod den anden.

Uanset hvad årsagen til skilsmissen måtte være er konsekvensen, at de nu tidligere ægtefæller skal have gjort deres økonomiske værdier op. Hvis det er muligt på en mindelig måde, vil det ikke kun spare meget tid, men også mange penge. Det skyldes at uenighed kan betyde, at spørgsmålet i sidste ende skal afgøres ved domstolene, hvilket både kan tage år og medfører store regninger.

Juristkontoret er specialister i familieret, hvilket også vil sige de aftaler, der ligger til grund for skilsmisser. Firmaets jurister udarbejder aftaler af denne type for kun 1.499 kroner inklusiv moms, hvilket endda sker med prisgaranti.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*