Ingen erhvervserfaring : Thulesen Dahl scorer kommunalt job med højere løn end Mette Frederiksen

Folketingets pressefoto af Kristian Thulesen Dahl
Del artiklen her:

For Kristian Thulesen Dahl har der været et markant økonomisk incitament til, hvorfor han tidligere på måneden overraskende forlod politik – for i stedet at forfølge en karriere som embedsmand.

Efter Inger Støjbergs præsentation af Danmarksdemokraterne var det forventet, at et partiets mest prominente medlemmer ville blive Kristian Thulesen Dahl. Det efter at han havde meldt sig ud af Dansk Folkeparti, som han selv i en årrække havde stået i spidsen for.

Men som Bjørknæs.dk i dag kan afslører, så havde Kristian Thulesen Dahl en klar økonomisk årsag til at forlade politik. På trods af at hans eneste erhvervserfaring ud over politik ifølge Folketingets hjemmeside er tiden som værnepligtig i Skive i 1988 og 1989, har han alligevel sikret sig jobbet som direktør for Aalborgs kommunale havn.

En stilling der gør, at han får en løn højere end statsminister Mette Frederiksen.

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Nok har Kristian Thulesen Dahl (KTD) ingen erhvervserfaring, men med tanke på de sidste tre år, hvor KTD var formand for Dansk Folkeparti, og hvordan alting sejlede dér, så tror jeg nu nok, at netop KTD er den rette administrerende direktør for netop Port of Aalborg – Aalborg Havn – hr. Bjørknæs.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*