Konsulentfirmaer scorede hver over 440 millioner kroner på håbløse ejendomsvurderinger

Del artiklen her:

Samtidig med at millioner af danskere har modtaget ejendomsvurderinger der for manges vedkommende truer med at ødelægge deres økonomi, har store konsulentfirmaer tjent endda meget store millionbeløb på at være med til at udarbejde de særdeles tvivlsomme it-løsninger.

– Helt på månen.

Sådan lød det fra den socialdemokratiske skatteminister Jeppe Bruus Christensen, da han i midten af september sidste år kommenterede på ejendomsvurderingerne, der netop var blevet udsendt. Ejendomsvurderinger som blandt andet gjorde, at almindelige parcelhus- og sommerhusgrunde pludselig blev værdiansat til flere hundrede millioner kroner – med der af følgende alvorlige konsekvenser for ejerne.

Særdeles tvivlsomme ejendomsvurderinger udsendt på trods af, at Vurderingsstyrelsen, der hører under Jeppe Bruus Christensens Skatteministerium, havde brugt i størrelsesordenen 4 milliarder kroner på at få dem udarbejdet.

Men hvem skatteyderne har betalt milliarderne for at udarbejde ejendomsvurderingerne, har langt fra været en simpel opgave at få oplyst. Således har Vurderingsstyrelsen i en række tilfælde enten tilsyneladende bevidst ignoreret henvendelser fra Journalista.dk, eller den fx har udsat udleveringerne i strid med kravene, som Folketingets Ombudsmand stiller til sagsbehandlingen hos en offentlig myndighed.

Efter et større juridisk slagsmål med også andre styrelser, kan Journalista.dk dog nu offentliggøre, hvem nogle af de absolut største vindere har været i forhold til Ejendomsvurderingerne.

Her under to konsulentfirmaer, som begge har tjent væsentligt over 400 millioner kroner.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
1 Comment

 1. Det burde snart være indlysende for enhver, hvordan såkaldte ‘rådgivnings firmaer’ og ‘konsulent-firmaer’, såkaldte ‘eksperter’ og ‘økonomer’ internationale, multinationale eller nationale, såsom Deloitte, Ernst & Young, McKinsey, Poul Smith, oa. er ikke for en nations skatteydere interesser, men mere en frontfigur for den berygtede nutildags ‘bæredygtigheds’ ‘netzero’ og identitetspolitik’ vognen dagsorden, tidligere var det nok andre undskyldninger og påskud for at plyndre os blindt.

  Vi skal se på associationer og sammenhæng for at forstå hele komplot.
  Se mens andre sover den dybe søvn glor fastlimmet på trash tv ‘celebs’, mine ‘oscars’ tid er at følge WEF tosserne via selvstændige medierne som Re be l News. Og det er noget af et Show.

  WEF, World Economic Forum, privat organisation. Stifteren, Klaus Schwab, søn af en industralist der flyttede til Tyskland under krigen for at lave business med nazisterne.

  FN, der ejer på papiret WHO er finansieret af dine og mine skatter, men 87% er sponsoreret af ‘eugenecists’ (duckduckduck søg det) som Bill G ates og det kommunistiske regime i Kina, samt deres interesser og planer på os andre, dog uden os med, vi er ikke inviteret som helt almindelige dødelige,

  EU kommisionen, er oligarker, uvalgte, dvs. udemokratisk nedsat, og bureaukrater, ol.

  med andre ord,

  Elitister Globalister Oligarker Klikken bestående mest af private multimilliardære interesser lobby, som har offentliggjort hvad de vil: ‘Vwie harr penewtrated ze vorlds cabinets..’.
  (stort oversat til: ‘Vi har infiltreret verdens parlamenter politikere, det er vores folk inde’, der har taget over, Klaus Schwab).

  WEF står også for, her i overcitat satire stil, men stadig meget akkurat og korrekt gengivet: ‘du skal eje intet og bliv glad’ dvs. om din private ejendomsret. Og, ‘nein nein nein ikke noget kød til dig, kun til os’, ‘du skal forbruge mindre vi skal ikke’, ‘vi flyver i private 50 mil. jets med een passager onboard året rundt, men du skal ikke flyve 1-2 gange om året på turistklasse, eller køre egen bil, du skal kun bevæge dig indenfor 15 min. radius byer, og kun elbil, fordi kun os skal køre vores store SUV på diesel, det er vores olie vores vores vores’! Og selvfølgelig, lad os ikke glemme her,
  ‘der er ikke brug for valg snart, jaa..’ (fanget på kameare at hehe hihi i selvtilfreshed og gnide hænder erkendelse, det var Klaus igen, på det fornyelige afholdt Davos møde for de mest rige og statsministre/præsidenter der er deres ‘venner’, d. 17.01.2024).

  ‘meeen nein nein til at folket vil ikke have deres politikere mere fordi de er bundkorrupte, og der er ingen opposition mere, de er kun kompromier og bedste venner derinde altid, og nein nein nein at de vil styre sig selv, selv, når vi som WEF og Klikken kunne -og arbejder på- tage over deres egen land som USEuropa bæstsystem, ikke selvstændige nationer mere’. Verdensherredømme Ja.aa’ ,

  altså reglerne for dig ikke for os.

  Problemet er bare, at de ikke gøre det alene vha. købte danske politikere, som er WEF’s egne, the Young Global Leaders College, og med Ida Auken, Connie Hedegaard oa. hos os som uddelegerende aktører, nej, de bruger også private og offentlige påvirket rådgivere, såsom djøfer tjenestemænd, og hele Statens apparatus quo med bureaukrater og teknokrater (pseudoforskere, eksperter økonomer og deres styrelser, råd, nævne, ol.), som vi nu ser bevis på.

  Ja, no sh.. t de har infiltreret vores lande, som fjenden indefra. Og plyndrer os alle blindt. Alle vil have en del af den bundløse kasse, finansieret af os alle, og på bekostningen klart, af os selv- alle.

  WEF især i Davos sluttede mødet sidste uge, de ønsker ikke de frie medier der, kun købt MSM får lov at komme ind. Men Javier Milei, Argentina, og The Heritadge Foundation’s Kevin Roberts, de eneste på vores side, ser det ud til derinde, har ladt dem vide, Pi.. af.

  Et mærkeligt sted. Alle eskorts bureauer var helt booket op til kanten endu et år, dvs. ludere, champagne og kaviar og, mørke planer og komplotter mod vores lande, sikke en dejlig privat konference!

  Denne her gavebod skal lukkes og slukkes ned- og de skal tilbagebetale hver eneste krone til danskerne, det er vores penge. Ministeren skal fyres, klart. Om han har vidst eller uden at vide det, det er ligegyldigt, det er resultatet der gælder.

  At danskerne skal reduceres eller angribes i deres fundamentale ret at kunne eje privatejendom, som de pågældende internationale globalister organisationer fortæller os ligeud, at de arbejder på at blive vores herrer og udlejere til alt, kan vi ikke godkende, har de spurgt os?

  Dette f.eks. ved at sætte deres egne påvirkere, som rådgivere, eller medier, ind i hver nation og ved at ende med at indføre politisk nu drakoniske skatter og afgifter og nye regler som Vurderingstyrelsen eller Digitaliseringsministeriet, oa. helt uduelige og ligegyldige instanser for mere kontrol og profit, og her imod ejendomsretten eller via indirekte forbud såsom højere mad-priser og mad generelt, energisektorens og Statens tagselvbord i energipriser, oa. basale livsnødvendigheder.

  Vågn op, venligst.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*