Mens blind 92 årig nægtes plejehjemsplads : 14 embedsmænd hos Helsingør Kommune tjener over 1 million kroner om året

Pressefotos fra Helsingør Kommune af kommunaldirektør Stine Johansen, direktør Lars Rich, direktør Stella Hansen, centerchef Charlotte Aagaard, centerchef Pernille Madsen, centerchef Rikke Reiter, centerchef Michael Christensen, centerchef Randi Sveistrup, centerchef Kristjan Gundsø Jensen, centerchef Susanne Arnholtz Docherty og centerchef Margrethe Kusk Pedersen
Del artiklen her:

I Helsingør Kommune har de ifølge eget udsagn så store mangler på plejehjemspladser, at en blind 92 årig ikke kan få tildelt én. Det sker samtidig med, at der er lønfest blandt kommunens embedsmænd.

Helsingør Kommune

Einer Svend Flinstrup er i denne tid centrum for en strid mellem en gruppe af borgere, som anføres af Erik Guldager. De kæmper for tildelingen af en plejehjemsplads til den 92 årige reelt blinde mand, som ifølge kommunen dog stadig er for rask til at komme på plejehjem. Det selv om at han også i en så udpræget grad lider af sukkersyge, at han aktuelt ligger indlagt på sygehuset – og igennem længere tid har haft meget store problemer med at klare sig i eget hjem.

Læs også : Kage leveret til Helsingør Kommune : Sukkersød aktion for at få 92 årig blind mand på plejehjem startet

Men det er dog ikke alle dele af Helsingør Kommune, hvor der er lige store problemer med at få enderne til at mødes. Det drejer sig blandt andet om de lønninger, som bliver udbetalt til kommunens ledende embedsmænd. Som det fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk, kan det være en særdeles guldrandet affærer at arbejde for den nordsjællandske kommune.

Oversigt over lønningerne i Helsingør Kommune i 2018

 

Lang række embedsmænd tjente over millionen sidste år

Højst lønnet i 2018 var måske ikke så overraskende kommunaldirektør Stine Johansen, der i alt havde en indtjening på 2.095.115 kroner, men kommunens andre direktører fulgte dog også godt med. Således tjente de to højest lønnede direktør Lars Rich og Stella Hansen begge 1.461.039 kroner, mens en anden direktør måtte tage til takke med 1.306.372 kroner.

Læs også : Kageaktivist forbereder langvarig kamp mod Helsingør Kommune : Vi har søde sager klar indtil 2021

Laget lige under direktører er centercheferne, der med undtagelse af Peter Ahrnung, Centerchefen for Børn, Unge og Familier, alle i 2018 tjente over millionen. Det drejer sig blandt andet om Centerchefen for Borgerservice, IT og Digitalisering, Pernille Madsen, der i 2018 havde en indtjening på 1.147.211 kroner.

Læs også : Dyr markedsføring : Helsingør Kommune bruger 400.000 kroner på PR-videoer

En aflønning der i høj grad må anses for retvisende for, hvordan Helsingør Kommune aflønner sine centerchefer. Således tjente eksempelvis Rikke Reiter, Centerchef for Dagtilbud og Skoler, 1.147.211 kroner i 2018, mens kollegaen, Centerchef for Job og Uddannelse Kristjan Gundsø Jensen, havde en indtjening på 1.105.851 kroner.

Det var med til at gøre, at 14 ledende embedsmænd hos Helsingør Kommune i 2018 tjente over millionen.

Oversigt over lønningerne i Helsingør Kommune i 2018

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Det kan kommunen altså ikke være bekendt, samtidig med, at de også sparer penge til manden i form af tilskud til briller.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*