Skandaleramt eventchef pludselig sygemeldt – i efterårsferien festede han på Costa del Sol

Del artiklen her:

Direkte i forlængelse af sin hjemkomst til det nordjyske, blev Aalborg Kommunes eventchef sygemeldt. Det efter en tilbagevenden, som uden tvivl har budt på diskussioner om en række iøjnefaldende bilag fra aalborgentiske værtshuse.

Den ene skandalesag efter den anden, har de seneste uger stået i kø for Søren Thorst. Aalborg Kommunes eventchef, som blandt andet er blevet afsløret i et stort forbrug på en pub tæt på Jomfru Ane Gade. Ligesom det også er blevet afsløret, at Aalborg Kommunes eventafdeling på en meget iøjnefaldende måde, har været brugt til at skjule støtte til Socialdemokratiet.

Efterfølgende er Søren Thorst, der indenfor aalborgensisk fodbold har noget nær legendestatus efter op igennem 1980erne og 1990erne at have været stamspiller for AaB, blevet sygemeldt. Det skete tidligere på ugen, uden at Aalborg Kommune har angivet en nærmere forklaring på, hvorfor eventchefen ikke aktuelt er at finde på sit kontor.

En sygemelding der kommer på trods af, at Søren Thorst i efterårsferien ikke kun blev spottet på Costa del Sol. Men også observeret værende på det, kilder overfor Journalista.dk omtaler som en meget festlig ferie.

 

Ingen svar fra skandaleramt eventchef

Det skete i feriebyen Fuengirola, der ligger omkring 20 minutters kørsel fra den centrale del af Málaga. Et område der hvert år tiltrækker tusindvis af danske turister, som ikke kun lægger vejen forbi dets strande – men også ferieområdets mange barer og restauranter.

En af dem er Talk of the Town, der ligger placeret på Fuengirolas såkaldte paseo – svarende til en strandpromonade. Et værtshus som ifølge Journalista.dks oplysninger havde fast besøg af Søren Thorst, da den aalborgensiske eventhef holdt efterårsferie. Vel og mærke på en måde, så der skulle have været tale om en meget feststemt skandaleramt embedsmand. Det er også fra Talk of the Town, at billedet over denne artikel af Søren Thorst er taget.

På Journalista.dk har vi igennem de seneste uger forsøgt at komme i kontakt med Søren Thorst, for blandt andet at få oplyst hvad årsagen er til hans sygemelding – og hvorfor den kommer i direkte forlængelse af en festlig ferie i Spanien.

Men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*