Skyllede 10 fadøl ned i lufthavnen – før afgang til Sydkorea hvor der blev festet igennem

Del artiklen her:

Der blev ikke sparet på noget, da en delegation fra Aalborg Kommune rejste til Sydkorea. Allerede inden flyet var lettet fra Aalborg Lufthavn, var embedsmændene gået i baren – hvilket viste sig at være meget sigende for Asien-rejsen.

De seneste uger har den ene dårlige historie stået i kø efter den anden for Aalborg Kommune, hvor specielt eventafdelingen og dens chef, Søren Thorst, er kommet under beskydning. Det efter at det blandt andet er blevet afsløret, at eventchefen har brugt sit kommunale kreditkort på en række våde møder. På samme måde som han også for et større beløb afholdt en reception, som indeholdt 500 danske fadøl og 500 røde hotdogs under en rejse til Sydkorea. En rejse der allerede inden at den overhovedet var kommet i gang, betød en større tur i lufthavnsbaren for delegationen anført af Søren Thorst.

Læs også : Skandaleramt eventchef pludselig sygemeldt – i efterårsferien festede han på Costa del Sol

Han er aktuelt sygemeldt, hvilket skete direkte i forlængelse af efterårsferien. En efterårsferie som Journalista.dk i den forgangne uge kunne afslører, ellers fremstod særdeles festlig for Søren Thorst. Hvilket vi blandt andet kunne dokumentere med et billede fra den bar i Sydspanien, hvor han var stamkunde under sin ferie.

Regning fra Aalborg Lufthavn inden afrejse til Sydkorea

 

500 hotdogs og 500 fadøl – med opvarmning i lufthavnen

Nu viser nye aktindsigtsudleveringer fra Aalborg Kommune til Journalista.dk, at det markante forbrug af alkohol allerede startede, inden 2018-rejsen til Sydkorea overhovedet var gået i gang. For i forlængelse af indtjekningen, gik Søren Thorst og resten af de medrejsende embedsmænd i baren.

Læs også : Skærer på kernevelfærden – men kommune brænder alligevel formue af på luksusseminar med kendisforedrag

Således drak en ukendt personkreds 10 forskellige former for øl, hvoraf fadøl var den klare favorit, og et enkelt glas rødvin, inden turen i første omgang gik mod Holland. Det for herfra at flyve videre til Seoul, som var den endelige destination.

Læs også : Kommune mørkelægger byrådsmedlems lukrative aftale – i strid med reglerne

Også under mellemlandingen aflagde aalborgenserne et besøg i lufthavnsbaren, ligesom embedsmændene var flittige gæster på beværtninger i den sydkoreanske hovedstad. Således fremgår det af de udleverede bilag, at det både var klassiske koreanske værtshuse og vestligt inspirerede barer, som Aalborg Event-folkene besøgte.

Regninger fra Aalborg Lufthavn inden afrejse til Sydkorea

 

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*