Springende champagnepropper : Prehn fyrede den – igen – af på din regning

Folketingets pressefoto af fødevareminister Rasmus Prehn (S)
Del artiklen her:

Selv om Rasmus Prehn har afleveret sit kreditkort efter en række skandalesager om restaurantsregninger, gør han alligevel brug af sin repræsentationskonto på en markant måde.

Det hører i dén grad til sjældenhederne at en minister må afleverer kreditkortet, han eller hun har brugt til repræsentative middage. Men det har været tilfældet for fødevareminister Rasmus Prehn, efter han har afholdt en række iøjnefaldende udgifter på københavnske restauranter.

Men som Bjørknæs.dk nu kan afslører er det ikke kun her, at skatteyderne har fået lov til at betale for socialdemokratens forbrug.

Således har Rasmus Prehn også været vært for et arrangement, hvor der hverken blev holdt igen med skatteydernes udgifter – eller champagnen.

Del artiklen her:
3 Comments

  1. Tjah, de der sætter krydset ved nogen, der peger på en socialkammeratisk regering, de kan ikke brokke sig, hvis Prehn fortsætter sit festfyrværkeri …

  2. nu ER valget i gang ( i hvert fald sidste 2 måneder)og uanset resutatet så tænker jeg at manden er færdig i top politik.En lønet post i partiet eller verden udenfor Murene…
    Den slags stilliger udenfor kommer som sendt fra himmelen

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*