Stine Bosse kræver integration af udlændinge: Bor i herskabsvilla på gade kun med etniske danskere

Del artiklen her:

I stedet for at bo i eller tæt på områder med mange flygtninge og immigranter, har Moderaternes spidskandidat til det kommende Europa Parlaments-valg, bosat sig i en af Helsingørs mest eksklusive bydele – blandt andet på samme gade som en tidligere tv-stjerne.

– Argumentet, det eneste, var at integrationen stadig ikke fungerer godt nok. Dette medens alle tal viser, at inklusionen fungerer bedre end i mange mange år.

Sådan lød en del af et indlæg, som Stine Bosse indrykkede på Altinget tilbage i 2018. Et indlæg, der lige som så mange andre der er kommet de seneste år fra erhvervskvinden, har krævet noget nær fri indvandring til Danmark fra eksempelvis Afrika og Mellemøsten.

Politiske ønsker der må formodes at blive fremført løbende, når hun de kommende måneder skal stå i spidsen for Moderaternes Europa Parlaments-valgkamp.

Men lige så udtalte hendes ambitioner er om at få mange udlændinge til Danmark, lige så får er der omkring hendes egen private bopæl.

Således fremgår det af offentlige registre, at hun til dagligt holder til i en af Helsingørs mest eksklusive bydele. Det endda på en gade, hvor af det ligeledes fremgår af offentlige registre, at der alene synes at være indbyggere med typiske danske navne.

Det på trods af, at Stine Bosse i sit indlæg fra 2018 til Altinget ellers skrev : Der er ingen grund til at frygte en flygtning.

 

Andre artikler om flygtninge og immigration

Pris for at hænge redningsveste op i vinduerne på kunstmuseum : 353.607 kroner

Syrisk familie rejste tilbage til hjemlandet : Scorede 1.3 millioner kroner kontant fra de danske skatteydere

Flygtningecenter amok i pressemeddelelser og visitkort : 800.000 kroner brændt af på ét år – uden udbud

Mens kommunen skærer ned : Tolke spinder guld på flygtningekrisen

Del artiklen her:
1 Comment

 1. tja, og sagt af en erhvervskvinde som ikke engang kunne skaffe udlændinge et arbejde efter kvalifikationer plus minus 10 år tilbage var det! Tilbage i tiden, vi husker et tv-program på hendes resultater sammen med en anden erhvervsmand, Asger Aamund.

  Hvis hendes resultater i dette område med fremmede skulle overføres til hendes erhvervs post, som leder, så var hun fyret!

  Det eneste hun kunne opnå var, at de begge og tv kanalen sendte hele skylden tilbage til udlændingen, som i forvejen havde beviset sig nok på at kunne gennemføre en dansk videregåendeuddannelse, for visses vedkommende, og de to danske ledere de fik dem da en praktikplads på supermarkedet Føtex, wow for en joke!

  Som bekendt, denne slags jobs kan man selv skaffe.

  Man kunne spørge hende, hvordan er det gået med dem vi i forvejen har? siden du vil have flere ind. Dette som regel koster os alle.

  Mere skat, mindre velfærd. Lavere løn for danskere. Billigere arbejdskraft aka ‘slaveri’. For ikke at nævne alt afhmgogt af hvem kommer ind, se først på kriminalitet statistik.

  Typisk af Stine Bosse og Co. at bruge som ‘argument’, de irrationelle følelser (frygt, panik, hysteri, ‘humanisme’ helligdom, social justice, identitets politik og altså woke, ydre leftistiske ideologier på bekostning af dem vi har og skal passe her hos os, danskerne), men ikke meget fornuft, fakta og tal.

  Dette siger jeg som udlænding i øvrigt, i mixet dansk-udlænding par! og vidnebyrd på at min danske mand kunne ikke få et arbejde i it-branchen, med så mange lavtlønnet udlændinge pludseligt i landet, dårlige ikke-fra europa læger vi lider af i dag i skade, og en over-vel uddannet udlænding, jeg, skribenten, holdt udenfor, så meget for deres typiske moraliseringer og pegerfingre hvis du så meget som prøver at sige det er du racist, så at lukke debatten.. fri mig.

  Historien betyder meget, vi kan ikke presse så mange på så kort inde i landene uden at dette har en konsekvens! det tager generationer i tilvænningen, og folk er med al ret utrygge pga. kriminalitet, og da de få nu mange skader alle udlændinges omdømme desværre, fordi folk som regel ser i grupper end den enkeltes baggrund og karakter.

  Desuden vi over-uddanner nogle steder, end hvad behovet er, så i rekrutteringen frasorterede man i alle fald dengang fremmede, det er forståeligt nok, når det er ‘danskernes’ land, sådant skal det være rent logisk rimeligt, for hvor skal de ellers gå?

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*