33 kommunalpolitikere til EM-fest – på din regning

Del artiklen her:

VIP-logen var fyldt godt op under Danmarks kampe ved EM-slutrunden i Parken, hvor der var markant repræsentation af medlemmer af Københavns Borgerrepræsentation.

For den gennemsnitlige fodboldfan, har det været en besværlig opgave at få billet til de danske kampe under det igangværende EM i fodbold. Specielt i forhold til dem, som blev spillet i Parken, hvor billetterne som udgangspunkt blev fordelt via lodtrækninger.

Men samme problemer havde medlemmer af Københavns Borgerrepræsentation ikke, for som Journalista.dk i samarbejde med Bjoerknaes.dk og 180grader.dk nu kan afslører, havde de særdeles nemt ved at komme ind og opleve Danmarks kampe mod Finland, Belgien og Rusland.

Det vel og mærke ikke kun på de traditionelle sæder, men for over halvdelen af de deltagende medlemmer af Borgerrepræsentationen, var der tale om adgang til den langt dyrere VIP-lounge.

Det drejede sig blandt andet om Mia Nygaard, der har rang af socialborgmester i hovedstaden. Den radikale politiker mødte dog ikke op til en af Danmarks kampe på VIP-pladserne, men i stedet til opgøret, der blev spillet i mellemrunden mellem Spanien og Kroatien.

Hvilke politikere der fik deres fodboldoplevelser betalt af Københavns Kommune og dermed skatteyderne, kan du se på Bjoerknaes.dk.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*