Ældrecenter fyrede den af på d’Angleterre : Gode vine og jomfruhummere – på din regning

Del artiklen her:

Der blev bestemt ikke sparet på noget, da ansatte på et kommunalt ældrecenter tog på ikonisk hotel – for at indtage en dyr middag på skatteydernes regning.

– Hver en krone vendes.

Sådan lyder det igen og igen fra de faglige organisationer og kommunernes top, når talen falder på udgifterne, som afholdes indenfor ældresektoren. Det ud fra et tilsyneladende fast mantra om en sektor så hårdt økonomisk presset, at der simpelthen ikke er andre muligheder.

Men som det fremgår af aktindsigter Journalista.dk har fået adgang til, synes dette langt fra at være tilfældet hos eksempelvis Glostrup Kommune. Det ellers på trods af, at den københavnske forstandskommune konsekvent er blandt dem, der påberåber sig problemer med at få de økonomiske ender til at mødes.

Læs også : Fattig kommune lukker plejehjem : Men giver Anders Lund Madsen 100.000 kroner for én weekends arbejde – endnu engang

Alligevel blev der dækket særdeles godt op på et af Danmarks absolut førende hoteller, da Ældrecenter Hvissinge lagde vejen forbi. Det skete i slutningen af november i 2020, hvor en håndfuld gæster deltog i et erklæret fagligt arrangement.

Faktura fra Hotel d’Angleterre til Ældrecenter Hvissinge

 

Fagligt aftenmøde – midt i julefrokostsæsonen

Ifølge regningen fra d’Angleterre startede arrangementet klokken 18.40, hvor de deltagende medarbejdere fra ældreplejen i Glostrup Kommune, indledte med en velkomstdrink. Det for efterfølgende at sætte sig til bords, hvilket i første omgang betød serveringen af forskellige former for bøf.

Læs også : Dan Jørgensen brændte 200.000 kroner af på Singapore-rejse – hvor han drak vin til 2.360 kroner per flaske

Der var dog kun begyndelsen på middagen, da tjenerne eksempelvis efterfølgende diskede op med forskellige grillede jomfruhummere. På samme måde som de kommunale embedsmænd også kunne få stillet tørsten via forskellige vine, da derbåde blev serveret rødvin og hvidvin.

Læs også : Mangemillionær hvis hun fyres : Barbara Bertelsen kan se frem til næsten uhørt gyldent håndtryk

Forhold der var med til at gøre, at der langt fra blev tale om en billig oplevelse for skatteyderne. Således måtte de i alt af med 4.420 kroner, for at Ældrecenter Hvissinges embedsmænd i julefrokostsæsonen ved middagstid kunne afholde sit erklærede faglige arrangement på en af Danmarks mest eksklusive adresser.

Faktura fra Hotel d’Angleterre til Ældrecenter Hvissinge

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*