Fattig kommune lukker plejehjem : Men giver Anders Lund Madsen 100.000 kroner for én weekends arbejde – endnu engang

Anders Lund Madsen
Del artiklen her:

Oven i den kontante udgift til den tidligere tv-vært, måtte skatteyderne i det nordjyske også betale for, at han kunne få stillet rent sengetøj til sin rådighed.

Da vælgerne i Hjørring Kommune sidste efterår gik til valgugerne ved kommunalvalget, var et af de store temaer kommunens stramme økonomi. Det efter at indenfor de seneste år blandt andet havde været nødvendigt at lukke plejehjem og hæve skatten, for på den måde at få de økonomiske ender til at mødes – ligesom Hjørring også har været blandt de kommuner, der konsekvent har søgt om fattighjælp fra staten.

Men samtidig med at specielt den nu tidligere borgmester Arne Boelt, der ved efterårets valget tabte til sin udfordrer fra Venstre Søren Smalbro, igen og igen har påberåbt sig store økonomiske problemer i den nordjyske kommune, har den konsekvent brugt iøjnefaldende beløb på kendisjournalisters kortvarige optrædender. Det ved det årlige Naturmøde, hvor Hjørring Kommune er storsponsor – og hvis sekretariat findes på rådhuset.

Læs også : Vred Anders Lund Madsen efter afsløring af aflønning på 130.000 kroner for ét programsat arrangement : Du er dum – og tilføjer i modsætning til mig kun verden smålighed og misund

For som det fremgår af aktindsigter Journalista.dk har opnået hos Hjørring Kommune, var der igen i 2022 store udbetalinger til såkaldte moderatorer, da Naturmødet løb af stablen i weekenden 19. til 21. maj. Ikke kun til den foretrukne Anders Lund Madsen, men også andre journalister.

 

Kæmpe forskel på aflønning af moderatorer

Således viser de fremsendte opgørelser, at hovedsageligt de nordjyske skatteydere betalte Anders Lund Madsen 102.100 kroner for hans optræden over en weekend i det nordjyske – en aflønning der svarer til, hvad han har fået ved tidligere Naturmøder. Oven i kom blandt andet overnatninger på et lokalt hotel til 3.853 kroner, ligesom skatteyderne betalte for rent sengetøj til den tidligere tv-vært, der også gør sig som reality-tv-deltager.

Læs også : Anders Lund Madsen kræver at kunstnere skal klare sig selv – scorer selv 100.000 skatteyderkroner for én weekends arbejde bag en computerskærm

Anders Lund Madsen var dog langt fra den eneste moderator, der kunne trække sig tilbage fra det nordjyske med en særdeles fornuftig aflønning. Det drejer sig fx også om DR-værten Jan Falkentoft, der ligesom naturvejlederen Vicky Knudsen, efterfølgende kunne se 50.000 kroner tikke ind på kontoen for én weekends arbejde.

Læs også : Fattig kommune lukker plejehjem og hæver skatten – og giver Anders Lund Madsen 62.500 kroner for én dags arbejde

Noget lavere betaling var der til Tobias Sandfeld Jensen, som modtog en betaling på 30.000 kroner. Mens stand-up-komineren Michael Schøt, måtte tage til takke med 6.000 kroner.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*