Vred Anders Lund Madsen efter afsløring af aflønning på 130.000 kroner for ét programsat arrangement : Du er dum – og tilføjer i modsætning til mig kun verden smålighed og misund

Del artiklen her:

Når Anders Lund Madsen optræder ved blandt andet Naturmødet i Hirtshals, giver han den som sjov mand. Men når han konfronteres med sin store indtjening for få timers arbejde, får piben pludselig en helt andet lyd.

Anders Lund Madsen Naturmøde

– Jeg er født den 15. oktober 1963, og siden er det i store træk gået godt. I 1973 fik jeg en andengradsforbrænding på den venstre tommelfinger, fordi jeg holdt et defekt romerlys i hænderne. Ellers har der ikke været den store dramatik i mit liv.

På blandt andet denne måde præsenterer Anders Lund Madsen sig selv på sin hjemmeside, hvor han samtidig fortæller om en episode tilbage fra 1994, hvor han ifølge eget udsagn rørte ved nu afdøde Prins Henrik. Udsagn som disse har gjort, at den tidligere bagsidemedarbejder på Ekstra Bladet har skabt sig en karriere som studievært indenfor både radio og tv og som entertainer, hvilket har sendt ham op i Superligaen, når det handler om aflønning.

Læs også : Årets nordjyske forbrugsfest starter i dag : Skandaleramt borgmester i spidsen for milliondyr miniudgave af Folkemødet

Det var eksempelvis tilfældet i forbindelse med det netop overståede Naturmøde i Hirtshals, som i meget høj grad finansieres af skatteyderne via store tilskud fra Hjørring Kommune og Region Nordjylland. Det på trods af at Hjørring Kommune ellers ynder at omtale sig som en kommune, der har store problemer med at få budgettet til at løbe rundt.

Aftale indgået mellem Hjørring Kommune og Anders Lund Madsen om Naturmødet 2018

 

Anders Lund Madsen : Du er bare dum og misundelig

Alligevel har man fra nordjydernes side fundet råderum til, at man i forbindelse med Naturmødet kan entrere med entrere med kendisser som Anders Lund Madsen, der hovedsageligt på skatteydernes regning, hyres til at optræde ved arrangementet.

Læs også : Anders Lund Madsen forgyldt af erklæret fattig kommune : Scorede 130.000 kroner for få timers arbejde

Men præcis hvad skatteyderne fik ud af at betale Anders Lund Madsen 138.712 kroner for at optræde ved 2018-udgaven af Naturmødet, henstår dog noget i det uvisse. Spørger man Hjørring Kommune, der arrangerer Naturmødet, henviser man til Anders Lund Madsen, som tilsyneladende ikke har den store lyst til at fortælle om, hvad nordjyderne rent faktisk betalte for. Således skriver han følgende i en email til Journalista.dk :

– Jeg tror godt, du ved, st honorarerne i alle tilfælde dækker over adskillige arrangementer medsamt flere dages forberedelse plus telefonmøder og fysiske ditto, og jeg vil kun herudover tilføje, at jeg er både stolt og tilfreds over mit samarbejde med de gode mennesker i Hjørring Kommune. De er fornuftige folk. I modsætning til dig, der bare er dum og gold og uden evnen til at tilføje verden andet end misund og smålighed.

Læs også : Anders Lund Madsens gyldne weekend : Får over 130.000 skatteyderkroner for ét programsat arrangement

Ifølge Naturmødets hjemmeside, deltog Anders Lund Madsen kun ved ét arrangement. Det hed ”Anders og naturdilemmaet” og blev afholdt om lørdag den 26. maj mellem klokken 14 og 15.

Email fra Anders Lund Madsen

 

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*